I sidste måned kunne det annonceres, at et pilot-afsnit var bestilt til en tv-serie baseret på tegneserien “Hellblazer”, der også dannede grundlaget for filmen “Constantine” fra 2005 med Keanu Reeves i hovedrollen. Nu har tv-udgaven så fundet sin hovedrolleindehaver.

Se også: ”Constantine” er på vej som tv-serie.

Denne gang skal dæmonjægeren, John Constantine, spilles af den britiske skuespiller Matt Ryan. Den lettere ukendte Ryan har mest gjort sig på tv-fronten i serier som “Criminal Minds: Suspect Behavior” og “The Tudors”, mens det på det store lærred ikke er blevet til det helt store endnu. Ryan havde dog hovedrollen som Edward Kenway i videospillet “Assassin’s Creed IV: Black Flag” fra sidste år.

“Hellblazer” omhandler den tidligere svindler John Constantine, der efter en tur til helvede bliver en overnaturlig dusørjæger, som bevæbnet med kors og gevær jager dæmoner, der skal sendes tilbage til underverdenen.

Mens Ryan vil kunne ses i hovedrollen, bliver pilot-afsnittet skrevet af Daniel Cerone (“Dexter”, “The Mentalist”) og David Goyer (“Man of Steel”).

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Doom 2: Hell on Earth 8 år siden

Det billede er jo hul i hovedet
Doctor Last Warning
Gravatar

#2 Slettet Bruger [1388383653] 8 år siden

DocDoom (1) skrev:
Det billede er jo hul i hovedet


goo.gl/6eZ9DD
Gravatar

#3 Nagash 8 år siden

Synes det var synd, at filmen blev så undervurderet. Eneste problem jeg havde med den, var Shia LeBøf.
Gravatar

#4 HonoDelLoce 8 år siden

Ja, jeg var jo også en af dem, der faktisk godt kunne lide filmen - ikke mindst på grund af en af de fedeste udgaver af Djævlen nogensinde...

DISCLAIMER! Nej, jeg har ikke læst tegneserien, så jeg kan ikke udtale mig om hvorvidt filmen var en hån mod den eller lagde sig meget godt op ad den.

Til gengæld kan jeg da sige (da jeg er en af de åbenbart få, der har set Criminal Minds: Suspect Behavior) at jeg på ingen som helst måde kan se Matt Ryan bære en tv-serie som frontfigur. Han var decideret ringe i CM:SB at best...
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 Nagash 8 år siden

HonoDelLoce (4) skrev:
ikke mindst på grund af en af de fedeste udgaver af Djævlen nogensinde...

Samt en af de fedeste udgaver af helvede tilmed.
Jeg har dog ligesom dig heller aldrig læst Hellblazer.
Gravatar

#6 sonofsun 8 år siden

HonoDelLoce (4) skrev:
Til gengæld kan jeg da sige (da jeg er en af de åbenbart få, der har set Criminal Minds: Suspect Behavior) at jeg på ingen som helst måde kan se Matt Ryan bære en tv-serie som frontfigur. Han var decideret ringe i CM:SB at best...Jeg syntes at det er meget svært at vurdere, navnlig på baggrund af SÅ elendig en serie, er vel svært at få dybde frem i en karakter, hvis manuskriptet er håbløst? Så vidt jeg husker var personskildringen tyndere end the, over hele linien.

I øvrigt er jeg enig i at filmen var aldeles fremragende, og nej jeg har heller ikke læst tegneserien.

Skriv ny kommentar: