Det lader til, at vi ikke har set det sidste til mammutten Manny, dovendyret Sid og sabelkatten Diego, eftersom 20th Century Fox og Fox Animation har annonceret planer om endnu en efterfølger til deres computeranimerede komedie “Ice Age”.

Det næste forhistoriske eventyr forventes at bringe Ray Romano, Denis Leary og John Leguizamo tilbage som stemmerne til de populære figurer, der får nye problemer at se til. Og naturligvis vil den ihærdige, men udheldige gnaver, Scrat, også vende tilbage på et nyt agernjagende eventyr.

Den seneste film i den iskolde serie, “På tynd is”, fik biografpremiere herhjemme i april måned sidste år.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Lethal Injection 15 år siden

Glæder mig allerede=9
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 Yoda 15 år siden

Den skal da nok vise sig at blive underholdende. Både nummer et og to kunne trylle et par grin frem, så det skal da nok blive godt.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#3 PredatorX 15 år siden

2'eren var fandeme svag. Det virkede som om at manus var blevet skrevet på 5 minutter. Stop nu mens legen er god! Eller okay... det kan næsten næppe blive mere uinspirerende end film 2, så kør på!

:-)
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Confused101 15 år siden

1'eren var en kanon film. Grinte højlydt flere gange (hvilket sjældent sker). 2'eren derimod var jeg nødt til at se to gange. Ikke fordi den var god, men den er så ligegyldig jeg ikke kunne samle mig om handlingen, ved første afspilning.

Håber på det bliver bedre næste gang.
Gravatar

#5 filmz-Narniabæver 15 år siden

2'eren var kanon!

Kan ikke vente på 3'eren!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#6 Dumpduck 15 år siden

Glæder mig da, men en film med Scrat i fokus (mere end de små kortfilm), ville da være kanon :D
Gravatar

#7 moulder666 15 år siden

#3 Der er jeg så delvist uenig...det var ikke just nogen perle, men jeg kunne godt lide, at de til dels havde lagt etterens sødsupperomantik til side (det var kun til sidst, det var lidt tykt i toeren) og fokuserede mere på noget sort humor. De burde dog IMO have haft lidt mindre fokus på Scrat og falde-på-halen komik!

Så alt i alt glæder jeg mig til treeren!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 filmz-Narniabæver 15 år siden

Jeg gad godt se mere romantik med Sid og Diego!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#9 nygaardpetersen 15 år siden

Synes det var ærgeligt at Diego var så meget i baggrunden i toerne, så håber han får en mere central rolle i en evt. tréer
Gravatar

#10 enfilmnørd 15 år siden

Det bliver sikkert godt, har dog ikke set toeren i nu, pga. det engelske lydsporskrav på dvd'en.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: