Som nogle husker, stødte Sam Raimi og Danny Elfman hovederne sammen for et par år siden, da Elfman ikke ville efterligne musikken fra den råklippede “Spider-Man 2″s midlertidige lydspor. Kontroversen fik Elfman til at gå sin vej, og John Debney og Christopher Young hjalp til med at færdiggøre bestemte scener.

Nu rygtes det, at der nu også er problemer med scoret til “Spider-Man 3”, som er skrevet af Christopher Young (baseret på Elfmans temaer fra de to første film). Denne gang er det dog ikke Raimi, som er utilfreds med musikken, men Sony.

Filmselskabet skulle efter sigende have problemer med dele af Youngs bidrag, og har derfor nu indkaldt Danny Elfmans arrangør, Steve Bartek, til at redde scenerne ved at tilpasse Elfmans musik fra de to første “Spider-Man” film.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 14 år siden

Jeg synes, de har skruet lige lovligt meget op for hypen til denne film - og ja, dermed siger jeg, at det nok er et mediestunt.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 Michael Andersen 14 år siden

#1 Hehe, ja der er virkelig ikke noget som filmscore, der kan få folket op at køre ;) Nej, mediestunt den tror jeg ikke på.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#3 Patriarch 14 år siden

Det tegner ikke godt - hvis en film ikke "spiller" så er det altid scoret der får skylden af producerne - eller ihvertfald er det scoret man regner med skal rede det....
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 nostromo 14 år siden

What a mess...
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#5 PredatorX 14 år siden

Et score kan jo med lethed ødelægge en film (adskellige, kan dog ikke lige huske én speciel der er værd at nævne) ligeså meget som det kan gøre en ellers middelmådig film til en dejlig oplevelse (The Piano)... Men det her tegner ikke godt. Synes virkelig de to forrige SM har haft nogle ret svage scores. Mærkeligt da Elfman ellers normalt sagtens kan lave masser af nynne-værdigt musik. Trailer musikken til SM 2 var iøvrigt FANTASTISK.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 thomas040 14 år siden

Jep. Det kender jeg alt til. Presset at skulle redde en films scener fra "ikke at virke" til at "virke". Det kan være hårdt, når man er sidste led i kæden som kan gøre forskellen. Det var efter min mening også ærgeligt at de ikke fik en bedre komponist på, end christoffer young... han er da glimrende... men ikke en AAA-film komponist. Nok nærmere et skridt længere nede af stigen... men på den anden side er der så mange af de store der er dejset om her på det sidste, så det måske har været svært at finde nogen der havde tid, som var gode.
Failure is a zero out.
Gravatar

#7 thomas040 14 år siden

Jeg mener den der film med prinsessen og ... den der eventyrfilm fra firserne hvor der er trolde or orker og troldmænd og alting er sådan lidt naivt... the princess bride? eller sådan noget....?

den har forfærdelig musik... men den fungerer nu meget godt alligevel fordi det er så dårligt med vilje tror jeg...

det er mit yndlingsemne det her, så jeg kan ikke lade være:

men King Kong syntes jeg netop blev en endnu mere fremragende film, efter at Jackson skodede Shore for Newton Howard. Feberagtig panik for at blive færdig, men det er noget af det bedste James Newton Howard har lavet....
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 PredatorX 14 år siden

Jeg synes faktisk at Christopher Young er en AAA komponist, ligeså meget som jeg f.eks synes James Newton Howard også er det. Young er bestemt ikke en new-kid-on-the-block, og han laver til tider noget forholdsvist originalt materiale. Han kan også lave ekstremt catchy temaer (Hellraiser 2, The Shipping News).
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 thomas040 14 år siden

Men han laver ikke AAA film. Han laver sådan nogle mindre film, og det er der jeg mener han hører hjemme.... bare se på musikken til den der 6 minutters lange scene.... middelmådigt score... lyder lidt som temp musik. Måske er det temp musik... hvem ved.:)
Failure is a zero out.
Gravatar

#10 thomas040 14 år siden

Patriarch... det KAN jo (forhåbentlig) også bare være fordi at scoret ikke er godt. Scenerne er gode, men musikken gør ikke scenerne bedre? Så derfor krisen....
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: