Til en pressekonference i Tokyo kunne holdet bag den kommende “The Amazing Spider-Man” løfte sløret for en række nye plot-detaljer om den maskerede edderkoppemand, hans livs kærlighed samt hans nye rival.

Se også: ”The Amazing Spider-Man 2″ er allerede under forberedelse.

I “The Amazing Spider-Man” vil Peter Parker finde sin sande kærlighed, Gwen Stacey, og denne historie vil blive helt exceptionel og unik, forsikrer producerne. Samtidig vil skurken, Dr. Connors, både have væsentlig relation til Peter og hans forældre, men også til Gwen. Og dette gør ham følelsesmæssigt til en svær fjende at kæmpe imod, fortæller de.

Derudover vil Spider-Mans første kys blive helt anderledes fra det ikoniske “på-hovedet-kys” som set i Sam Raimis “Spider-Man”, kunne en spændt Emma Stone fortælle.

Om Spider-Man både vil få sin pige og besejre sin fjende, finder vi ud af, når Andrew Garfield og co. svinger ind i biograferne fra 3. juli i “The Amazing Spider-Man”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Kaversmed 10 år siden

OP skrev:
I "The Amazing Spider-Man" vil Peter Parker finde sin sande kærlighed, Gwen Stacey, og denne historie vil blive helt exceptionel og unik, forsikrer producerne.


Dette citat vil jeg holde producerne fast på. Har endnu ikke set en snert af "exceptionel" eller "unik" i det vi har set og hørt indtil videre, men glæder mig da til at de tager røven på mig.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 travelogue 10 år siden

Den her film lugter så meget af Twighter-man. Har utroligt lave forhåbninger til den, og anmeldelserne skal være exceptionelt gode for at jeg ikke bare dropper bioturen, og ser den på leje-dvd når den kommer ud.
Gravatar

#3 Dolle19 10 år siden

Ja tror nu heller ikke den vil spark røv, Har man ikke set nok spiderman film, de vil vel også lave en efterfølger der bygger over den nye film, hehe.
men okay hvis den gør det godt, som de nye Batman film har gjort det, får vi se.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#4 De4_Kia 10 år siden

Dolle19 (3) skrev:
de vil vel også lave en efterfølger der bygger over den nye film, hehe.
men okay hvis den gør det godt, som de nye Batman film har gjort det, får vi se.


De har allerede annonceret at der kommer en forsættelse.
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 10 år siden

Hvad er det lige i denne nyhed, der giver mig en skeptisk fornemmels???
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

ny titel : The amazing twillight spider-man:-)

Now here is the guy with a web, An-drew WEB , and his friends Garfield , and his girlfriend ..EMMA Watson, nååå nej(Hun er mere respektabel i mine øjne...) , Jeg mente Emma with a stone and the key to crush the spider and his lizard........

SORRY, could´nt resist :-)

Nej, de skulle have lavet en ny spider-man med dunst og tobey, og blot havde gjort dem ældre, og havde ladt ham kæmpe imod lizard, og ikke denne , hvor de endnu laver om på det originale plot....

men hva............................
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Mister Marvel 10 år siden

men jeg må konstatere at emma stone er smuk som gwen:-)

Men det er ikke altid at ´éye-candid´´ kan redde en film...

men hva er det dog for en dragt????

det er da ikke spider-man, men blot en efterligning.....det må være en klon, og det må foregå i det onde mirror-mirror - universe :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Mister Marvel 10 år siden

og for at slutte......Havde norman osborn ikke også en fantastisk tilknytning til PP????
joooo :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#9 Riqon 10 år siden

Hvis det mest spændende, man kan sige om den næste Spider-Man-film, er hvordan der bliver kysset, ja, så er standarden da i hvert fald sat....
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Mister Marvel 10 år siden

Gwen var den første kærlighed...ja men hvorfor blev hun så dræbt af green goblin???

MJ har altid været den sande, fordi hun har været der mest i bladene, men sådan som bladene er ligenu, hvor pp er spidey (brand new day) og intet kan huske af den fortiden hvor han var sammen og gift og hele mulivitten, er jo blevet(blev) slettet og de lavede en en ny fortid, pga ´mephisto´ hvor pp og mj var kærester og ikke gift, men hvor verden ikke kendte og kender hans hemmelige identitet, og mj kun kender den, tjaa det er måske fint nok, men, jeg tror nu at grunden til de vil ´´gøre ham ´´så ug igen er pga bladene , hvor hele spidey-universet er mere simpelt.

Jeg håber blot ikke de nogensinde undlader mj, fordi hun fylder altså også meget i spider-mans univers, men , mht den nye spiderman-film , jeg køber den til næste år , fordi jeg vil se/opleve om den er bedre, end de tre fantastiske gamle spider-man film.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: