Instruktøren Mark Steven Johnson, der stod bag Marvel-filmatiseringerne “Daredevil” og “Ghost Rider”, har igennem længere tid forsøgt at få skabt en tv-serie hos HBO over Garth Ennis og Steve Dillons tegneserie “Preacher”. Men han kan nu berette, at selvom projektet var tæt ved at lykkedes, synes det nu definitivt et overstået kapitel hos tv-kanalen.

Johnson forklarer: Vi lagde budget og alt muligt, og det var rigtig tæt på at komme i gang… Men det nye overhoved hos HBO mente, at det bare var for mørkt, for voldsomt og for kontroversielt. Hvilket, selvfølgelig, egentlig er pointen!”

”Det var en meget trofast tilpasning af de første bøger, næsten ord for ord,” fortsætter Johnson. ”De tilbød mig chancen for at genudvikle det, men jeg afslog. Jeg har lært min lektie, og vil ikke forsøge igen. Så jeg er bange for, at den er død hos HBO.

Johnson kunne samtidig fortælle en smule om, hvordan fremtiden ser ud for Ennis og Dillons værk:

”Jeg har hørt, at nogen er i færd med at sikre sig rettighederne til at lave en spillefilm. Jeg håber, det sker. Men jeg håber, det sker som en serie af film, da en film ikke kan bære, hvad den fortjener. Jeg elsker virkelig historien, og jeg har dedikeret meget af min tid på at gøre Garths arbejde ære. Men det skulle bare ikke være sådan.”

“Preacher” handler om præsten Jesse Custer, der smelter sammen med det overnaturlige væsen Genesis og får kræfter, der kan rivalisere Guds. Sammen med sin ekskæreste Tulip og den heftigt drikkende, irske vampyr Cassidy tager Jesse på en tur for bogstaveligt talt at finde Gud, der har forladt sin plads i himlen.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 blahblah 15 år siden

Havde ikke den største tiltro til Johnson, så det er vel ok på en eller anden måde.
Gravatar

#2 PredatorX 15 år siden

Sikke dog en dejlig nyhed:-D Mark Steven Johnson har et udueligheds niveau helt på højde med film ødelæggere som Brett Ratner og Paul W. Anderson. Faktisk er Johnson noget værre...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 kasperfmn 15 år siden

Ingen kan nogensinde nå Uwe Boll når det handler om at ødelægge gode franchises. Han er så uduelig som man kan blive.
Gravatar

#4 filmz-gofferoffer 15 år siden

Er lidt ambivalent. Ville på den ene side gerne se Preacher som en serie hos HBO, men jeg er til gengæld glad for, at projektet er ude af Johnsons hænder, og tror hellere, jeg vil se Preacher lavet ordentligt. Hvem ved, måske er Showtime, der på det seneste er mere villig til at lave kontroversielle shows (og i det mindste færdiggøre dem, så de får en ordentlig afslutning i modsætning til HBO), interesseret?
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#5 PredatorX 15 år siden

#3

Jeg synes faktisk at Mark Steven Johnson er MEGET værre. Hånden på hjertet, føler du så at nogle af de film Uwe Boll går i kamp med, er nogle du virkeligt troede på? Han laver thrashy film med meget små budgetter. Bevares, han burde så kunne skrue en bedre historie sammen i stedet for at vælge at lave "effekt" film, men nu har han fundet en måde at lave dårlige film på, som stadigt giver overskud. Han lyver ikke for sig selv, eller publikum, og påstår at han skaber stor film kunst. Mark Steven Johnson derimod overøser sig selv med komplimenter op til hans film. Han er sammen med Eli Roth, og til dels Paul Anderson, nok den person i Hollywood der har de største vrang forestillinger om sig selv. Og vi andre betaler prisen... Det gør ham til uduelighedens ukronede konge #1.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 natterjack 15 år siden

(5) skrev:
[...]og påstår at han skaber stor film kunst
Det er dog lige netop hvad han gør. Se eks.
Gravatar

#7 rubberdub 15 år siden

Jeg ville gerne have set "Preacher" men ak, det er der jo ikek noget at gøre ved. Man kan jo bare håbe at projektet, kommer til at ligge og ulme, og en dag flammer op igen.
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#8 PredatorX 15 år siden

#6

Jeg har læst adskellige interviews med ham, og nej det gør han ikke.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 natterjack 15 år siden

#8 Kunne være rart med nogle links, da det jo er rimelig modstridende ift. hvad han siger i klippet, på YouTube.
Gravatar

#10 PredatorX 15 år siden

#9

Hahaha ja det ville det egentlig. Men de er læst i blade... Så har ikke lige noget link pt. Skal prøve at se om jeg kan finde det på Totalt Film eller Empire online... Uanset hvad, så håber jeg Uwe Boll laver pis i det "interview". For noget geni er han ihvertfald ikke. Dog har han fat i den lange ende hvad angår Eli Roth... Og jeg vil stadigt stå ved at Mark Steven Johnson er meget værre.

Det kunne være sjovt at se hvad Uwe Boll kunne gøre med 100$ mil.. Bare sådan for at se om han virkeligt kunne lave en ordentlig film? Okay måske ikke hehe
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: