”Yippie-ki-yay, motherfucker!”

Die Hard 5” rykker nærmere – 20th Century Fox har ifølge Deadline udset Noam Murro til at stå bag kameraet på filmen, som får manuskript af Skip Woods (“Swordfish”, “Hitman”).

Selvom Noam Murro kun tidligere har stået bag en enkelt film – “Smart People” med Dennis Quaid, Thomas Haden Church og Sarah Jessica Parker – har han haft stor succes som reklamefilminstruktør og skabte især opmærksomhed med en reklamekortfilm fra sidste år til spillet “Halo: Reach”.

Kortfilmen kan ses her.

Selvom Bruce Willis endnu ikke har skrevet under på at vende tilbage som den uheldige helt John McClane, har han tidligere udtalt, at han er interesseret, og at han forventer, filmen vil starte produktion i løbet af 2011.

Se også: Bruce Willis vil lave “Die Hard 6” – som bliver den sidste.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 StarWarsFan11384EB 13 år siden

Den ser jeg frem til, men jeg ville hellere have J. J. Abrams som instruktør.
Gravatar

#2 Highland Park 13 år siden

Skip Woods... jeg har ikke set en eneste af de film, hvor han har haft en finger med i spillet, hvad manuskriptet angår, men jeg har mine bange anelser...

Han står i øvrigt også for manuskriptet til den kommende Bruce Willis-film "Ten".
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 blixtster 13 år siden

Ja lad os få et vildt kørestols race i Die hard 5.....jeg sætter mine penge på Bruce
Gravatar

#4 Babo Rises 13 år siden

Tror det er for så vidt ligegyldigt (groft sagt) hvem der skriver en historie til Die Hard. Det er action'en man kommer efter, og dømt ud fra kortfilmen, har instruktøren en god sans for billeder og dramatik. Selvom valget måske forekommer lidt pudsigt. Gad vide om de får en R rating, så Willis atter må sige, motherfucker :)
Gravatar

#5 Bruce 13 år siden

Hit Man, Swordfish og reklame til Halo Reach. Hold da kæft, hele det store register er i spil denne gang. Storsatsning må man sige!!! I guder man kan hamre forventningsniveauet så langt i jorden, at en nøgen spætte i cinemascope format, vil kunne overraske.

Nå man fik da en god 4'er i det mindste.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#6 Babo Rises 13 år siden

#5

Heldigvis kan man se tingene på en anden måde. En ny instruktør, der har alt at vinde og intet at tabe. Blod på tanden. Jeg tror næsten uanset hvem de valgte, så er det stadig en Die Hard film, der ikke ligefrem kræver genier bag. Mange hardcore fans gider vel næppe Wisemans børne version heller.
Gravatar

#7 Leo DiCaprio 13 år siden

Bliver spændende at se.. Så længe bare Willis ikke bliver strøget fra rollelisten, så var jeg sgu ligeglad om det var en b-film instruktør der overtog.
Gravatar

#8 Djibyman 13 år siden

Die Hard 5, ja hvorfor ikke, hver anden film i serien har jo fungeret okay, så hvis regnskabet skal gå op, så bliver den okay;-)
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#9 Batsy 13 år siden

5# Halo reach reaklamen er nu meget god, især vis man har prøvet halo før.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 Bruce 13 år siden

#6 Det lyder som Strausse Bros :) Han skal da have lov og prøve, men jeg har absolut ingen forestilling om, at dette bliver godt, med CV'et fra den manuskriptforfatter og så en gang Halo Reach, med masser af lydeffekt, når hovedpersonen rykker med hovedet. Min forventning og fordom er en god gang dusin hyldevare fra Hollywood, som i bedste fald er ligegyldig.

Hvis et "fuck" eller en "motherfucker" skal udgøre hovedpræmisserne for om en film er en børneversion eller ej i dag, så er jeg personligt ret ligeglad og dermed nok ikke hardcore Die Hard fan heller. Hvis valget står mellem et "motherfucker" og actionsekvenser råt eksekvererede og ikke CGI konstruerede, så lad mig for guds skyld være udenforstående.

Det tager tid at lære at eksekvere old school action og jeg har ingen forventning om, at den "ny" vil kunne overkomme dette, men vil sandsynligvis hyre 100 programmører til at lave det hårde arbejde.

Han skal være velkommen til at overbevise mig, men der er ikke meget pot pis i den nyhed at glædes over.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: