Den relativt ukendte instruktør Max Makowski er blevet hyret til at instruere spillefilmen baseret over tegnefilmserien om “Voltron”, der første gang så dagens lys i 1984.

Makowski har tidligere stået bag film som “Taboo” og “One Last Dance” samt afsnit af tv-serierne “The Agency” og “Queer Eye for the Straight Guy”.

“Voltron” er en postapokalyptisk fortælling, der foregår i New York City og Mexico og følger fem mennesker, der har overlevet et alien-angreb. For at bekæmpe de invaderende styrker slår de sig sammen om at flyve fem løveformede robotter, der kan forvandle sig til den massive sværdsvingende Voltron.

Det forventes, at “Voltron” vil blive lavet på et relativt beskedent budget i stil med Zach Snyders “300”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Daywalker 15 år siden

Yes!!... Mer' Live Action Mecha tak.

Kan de så også ikke lige filmatisere SDF Macross. Fuck Robotech!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 Dragon_Claw 15 år siden

#1 Det bliver nok svært at presse Macross´es episke 36 afsnit ned til en 90-120 minutters spillefilm, uden at det bliver noget tyndt pis.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#3 kongerne 15 år siden

go go power rangers....
Gravatar

#4 Daywalker 15 år siden

#2
De gjorde det jo i Anime-filmen: Macross: Do you remember love.
Ellers kan man jo bare lave en trilogi... Det er filmskabere jo så glade for nu for tiden.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#5 filmz-Freddy-Boy 15 år siden

nå så det var det wu-tang clan refererede til i deres tekster :D
Gravatar

#6 Confused101 15 år siden

#4 Nu vil jeg nu sige DYRL var lidt en tynd kop the. Den var ikke dårlig, men alt hvad der gjorde jeg elskede Macross manglede praktisk taget.

Men tilbage til Voltron: ret komisk jeg sidder og ser Voltron mens jeg skriver det her indlæg. Har lige købt første dvd-sæt af serien. Lidt kitschet men stadig morsomt. Men små grimme monstre, som bliver giganter når de lander på planeten, så kæmperobotten kan kæmpe mod dem. Hvem sagde Power Rangers?

Skriv ny kommentar: