Det omfattende superheltegalleri fra tegneseriegiganten Marvel Entertainment er allerede blevet omsat til bl.a. legetøj, tegnefilm og ikke mindst indbringende film som “Iron Man” samt “X-Men”- og “Spider-Man”-serierne. Og nu står nogle af de mest prominente heltefigurer til at blive fortolket på ny – denne gang specielt til det japanske marked.

Marvel er gået sammen med det hyldede japanske animationsselskab Madhouse for at udvikle nye versioner af de berømte helte i hele fire forskellige anime-serier.

Formanden for Marvel International, Simon Philips, kan fortælle, at i stedet for blot at importere de amerikanske heltekarakterer og koncepter er det deres mål at skabe ”noget, der er en del af samfundsstrukturen.”

For at opnå dette bliver der fortolket helt nye forhistorier og designs til Marvelfigurerne, således at de kan afspejle japansk kultur. ”Det vil skabe et helt parallelt univers for Marvel,” udtaler Philips.

Indtil videre er det blevet afsløret, at “Iron Man” og “Wolverine” er to af de i alt fire Marvel-helte, der står til at blive fortolket på japansk. De vil begge få serier på i alt 12 episoder, der vil få premiere på japansk tv i foråret i 2010.

Japanske Madhouse blev grundlagt i 1972 og blandt deres stab af animationstalenter finder man bl.a. Yoshiaki Kawajiri (“Vampire Hunter D”) og Satoshi Kon (“Paprika”, “Perfect Blue”). Selskabet står desuden bag succeser som “Ninja Scroll”, “Tokyo Godfathers”, “Death Note” og “Metropolis”. De har også bidraget med animation til “The Animatrix” og “Batman: Gotham Knight”.

Hos Sponichi.co.jp kan man finde det første artwork til Madhouses japanske version af “Iron Man”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Luxen 15 år siden

Bliver sikkert fedt, anime er fame nice.
Hey Baby, wanna kill all humans?
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Det er ikke umuligt at det bliver godt, men jeg må sgu erkende at det er ved at blive lidt gammelt, at ALT skal fortolkes af japanske animatorer.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Daywalker 15 år siden

Glæder mig...
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#4 Chrisenry 15 år siden

#2 - Jeg er fuldstændig enig.

Det kunne sagtens gå hen og blive udmærket, men det virker uinteressant for mig. Jeg har svært ved at se nødvendigheden i en animefisering, men nu er jeg jo også hverken en ubetinget fan af genren eller fra Japan. I øvrigt har jeg det i det hele taget lidt anstrengt med den nærmest uhyrlige mængde af parallelle universer marvel kan diske op med. Bevares disse alternative historielinier har da givet os meget guf og det ville jeg nødigt være foruden, men det virker lige så ofte som en lidt for let udvej for kreative hjerner i stampe.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: