Så har Hyde Park Entertainment og Capcom udpeget en instruktør til at stå bag filmprojektet “Street Fighter”, en liveaction-filmatisering over det populære videospil. Tjansen er gået til actionspecialisten Andrzej Bartkowiak, der tidligere har instrueret film som “Romeo Must Die” og “Exit Wounds”.

Justin Marks har stået for filmens manuskript, men der vides endnu ikke meget om handlingen – bortset fra at den vil fokusere på den kvindelige kinesiske kæmper Chun Li og hendes kamp for at opnå retfærdighed og hævn.

Filmen vil ikke have noget at gøre med “Street Fighter”-filmen fra 1994 med Jean-Claude Van Damme, som var Capcoms første forsøg på at lave en liveaction-filmudgave af det berømte kampspil.

Det japanske spilselskab Capcom, der har hovedkontor i Osaka, har solgt over 25 mio. enheder i deres “Street Fighter”-spilfrancise og over en halv mio. arkademaskiner på verdensplan, siden det første spil i sagaen så dagens lys tilbage i 1987.

Produktionen er sat til at begynde til næste år med 20th Century Fox som distributør.

Der er endnu ikke fundet en skuespillerinde til at påtage sig hovedrollen som den hurtigtsparkende Chun Li, men siden projektet blev annonceret sidste år, har der huseret løse rygter om navne som Jessica Biel og Keira Knightley.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-bnm 16 år siden

Der er endnu ikke fundet en skuespillerinde til at påtage sig hovedrollen som den hurtigtsparkende Chun Li, men siden projektet blev annonceret sidste år, har der huseret løse rygter om navne som Jessica Biel og Keira Knightley.


Det ville så være to rimeligt underlige valg.
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#2 filmz-toffe1001 16 år siden

Øv, havde lige håber på at jeg kunne få lov til at fyre en joke af med Kylie Minogue, for ville have spurt om hun også skulle være med i denne :)

Men som der står, denne film har intet med den i 1994... Men jeg glæder mig til at se Keira Knightley, gerne let påklædt :)
Gravatar

#3 Bohemian 16 år siden

hmmm håbede på en lidt anden instruktør, selvom jeg synes Doom var okay så var det ikke en værdig spilfilmatisering
Free in serenity.
Gravatar

#4 akerman 16 år siden

Why does he still have work ??
Gravatar

#5 filmz-bnm 16 år siden

#3: egentlig synes jeg det var en meget "værdig" filmatisering, for så vidt at den ramte den grafiske stil meget godt fra Doom 3, og monsterdesignet. Og så var der jo den der FPS scene hen mod slutningen som var riiimelig morsom.

Men filmens problem var mere at den ikke var andet end en filmatisering af et spil. Det var ren ABC. Ikke noget nyt under solen der. Et franchise der blev udvidet.
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#6 Bohemian 16 år siden

#5

Jeg var også vild med monstrene og FPS scenen mener jeg er genial, men historien var bare ikke spillet, forstod ikke hvofor man skulle ændrei det så meget. Hva ville der være galt hvis de kom fra helvede?
Free in serenity.
Gravatar

#7 filmz-Webmonkey 16 år siden

argh... fik verden ikke nok med Van Damme i Streetfighter??? :-(
Gravatar

#8 filmz-bnm 16 år siden

#7 Verden fik nok med Van Damme længe inden Street Fighter. Hvad er din pointe?
#Anime-DK - Besøg os på irc.enterthegame.com
Gravatar

#9 filmz-zanoan 16 år siden

Blasfemi!

Men overvej lige en amerikansk Chun Li? Øh, ellers tak. Er personlgit skuffet over de vælger hende. Personligt synes jeg hendes vendetta for retfærdighed (med hendes far osv.) altid kedede mig til tårer. Ken og Ryu-historien derimod var langt mere interessant.

Hvis man eksempelvis har set den animerede filmversion, så ville jeg om ikke andet håber den ramme den, for den er faktisk ret god og holder SF-stilen til det sidste.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake

Skriv ny kommentar: