De fleste kender nok de små legetøjsbiler fra Mattel ved navn “Hot Wheels”. Nu forlyder det at instruktøren McG (“Charlie’s Angels”) skal udarbejde en film baseret på “Hot Wheels” konceptet.

Ifølge McG kommer filmen til at indeholde ”En ung karismatisk helt, store gevinster og risici og en fantastisk kærlighedshistorie.”

McG tilføjer at filmen får ”samme varme og menneskelighed som en James Dean film, med de nyeste special effects og de hotteste biler nogensinde set på den store skærm”

Så bliver det jo spændende at se om han kan leve op til det løfte!Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 inflector 21 år siden

Jamen det lyder da som en oplagt ide til en film eller?
--------------------------------------
selfimprovement is masturbation
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#2 filmz-Snuggi 21 år siden

http://www.filmzonen.dk/items/news/851/

De bragte den for 3 dage siden. Er den nyhed ikke rimelig gammel? :C
Gravatar

#3 filmz-FilmzonenSugerRøv 21 år siden

#2: Idiot! Tag og smut over til The Dead Zone eller hvad fanden det nu er i hedder, og lad os andre beholde vores filmz.dk i fred!!

Det kan jo være der er nogen der har et LIV i weekenden, istedet for at sidde hjemme foran deres små snuskede computerskærme og forsøge at holde et kedeligt website i live!!

Hvad pokker ligner det at komme her og lave reklame på et konkurrerende filmsite, det er sgu da ikke ligefrem moralsk er det det? Jeg opfordrer hermed filmz crewet til at slette den idiots post og slette hans brugernavn!!!

DOS Attack mod Filmzonen, kom så alle sammen!
Gravatar

#4 filmz-mathias- 21 år siden

#1. Tjah, den er vel ligeså oplagt som 2 Fast 2 Furious, eller bare The Fast and the Furious. :/
charles freck thought, "at least I got a good wine".
Gravatar

#5 filmz-Onique 21 år siden

#3: Rolig nu, konkurrence har vel aldrig skadet nogen? Syntes da det er fair nok at gøre folk opmærksomme på at det findes andre alternativer.

Hvorfor skriver du foresten heller ikke dit rigtige nick? Man kan ikke lade være med at mistænke en filmz.dk's admin for at stå bag, men håber da ikke det er tilfældet (og beskylder heller ikke nogen, der virker bare lidt spøjst).
If you prick us, do we not bleed? If you poison us, do we not die?
Gravatar

#6 filmz-Fister 21 år siden

#5: Well if you must know så var det mig, synes lissom navnet var mere passende! Men hvad, jeg kunne jo også være admin... hov... du kunne jo også være admin... hmm...

Der er ikke noget problem i konkurrence, men jeg ved at snuggi kommer fra filmzonen, og det han gør er reelt at reklamere for sit site på et konkurrerende site, og det synes jeg er lamt. (Han har også gjort det før!) Det svarer lissom til at Microsoft skriver reklameindlæg i et forum hos Sun ikke sandt?
Gravatar

#7 Toranaga 21 år siden

Ja, det er i orden at gøre opmærksom på at det er en gammel nyhed, men drop rekvalmen for deadzone tak.
Gravatar

#8 filmz-ElScorpio 21 år siden

Jep. Reklame = bad

Er jeg i øvrigt den eneste der synes at det her lyder som en ufattelig dum ide?! Selvom jeg ikke er i tvivl om at ideen passer fantastisk godt til McG's stil!
Come and get it! El Scorpio is ready!
Gravatar

#9 filmz-Snuggi 21 år siden

LOL - rolig nu gutter. Jeg spurgte venligt. Det var ikke ment som en reklame.

Skriv ny kommentar: