Edgar Wright i heftig kritik af Netflix – ødelægger “The World’s End”.

Netflix-traileren til “The World’s End” afslører angiveligt det store plot-twist. Det er instruktør Edgar Wright utilfreds med.

Selv om filmen er fra 2013, så ønsker Wright stadig at beskytte publikum imod spoilers. Derfor henvender instruktøren sig nu direkte til Netflix.

Spørgsmålet om spoilers og tid er ikke en ny diskussion. Kan man forlange, at man ikke må spoile film – uanset hvor gamle de så er?

Senest erklærede Russo-brødrene, at det var okay at spoile “Avengers: Endgame” små to uger efter premieren – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Dalgaard 3 år siden

De der autotrailers oplever jeg gang på gang, at de spoiler slutningen eller twists på forskellige film. Heldigvis har det været for film jeg har set i forvejen, med undtagelse af Ant man hvor de næsten viste hele den sidste "Boss battle"
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 de er enormt dårligt skruet sammen i 9/10 tilfælde...helt enig.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Det er i hvert fald mærkeligt at spoile afgørende øjeblikke i en trailer, der primært er henvendt til folk, der ikke har set filmen.
Gravatar

#4 BlackJesus 3 år siden

Enig gad ikke se den nye tidsrejse film pga traileren viste mere eller mindre hele handlingen.
Gravatar

#5 Nagash 3 år siden

Kan ikke se hvordan det er Netflix' skyld? Det er vel produktionsselskabet der laver trailerne, så det er deres skyld hvis den spoiler filmene. Netflix viser jo bare en trailer til filmene.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 ret sikker på når filmen er nået dertil, er det ligesom med undertekster, noget de selv har indflydelse over :) for de er langt værre end normale trailers til at spoile.

Skriv ny kommentar: