Skuespilleren Jason Statham har tidligere kunne fortælle, at han var kørt i stilling til at gentage sin rolle som lejemorderen Chev Chelios i en mulig opfølger til actionfilmen “Crank”, og nu kan instruktøren og manuskriptforfatteren bag filmen bekræfte, at der rent faktisk er en fortsættelse på vej.

Brian Taylor og Mark Neveldine, som begge skrev og instruerede “Crank”, kunne ved samme lejlighed afsløre, at den nye film om Chelios’ adrenalinpumpende eventyr ikke vil blive en prequel, som der ellers tidligere har været spekulationer omkring.

Taylor udtaler: ”Ja, der kommer en fortsættelse til ‘Crank’. Gør jer klar til en ny omgang. Og med hensyn til ‘er det en prequel eller en sequel’-spørgsmålet: … Det er en sequel! Vi sælger ikke ud og laver en forhistorie. Vi samler trådene op, hvor den sidste film slap.”

Dog ville de ikke afsløre, hvordan de planlægger at føre historien videre. Projektet forventes sat i gang i løbet af dette år.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Morpheus 16 år siden

Fedt siger jeg bare. Jeg synes den første film var mega fed, og bestemt værd at se. Så vil jeg bare glæde mig til denne efterfølger:)
Gravatar

#2 blahblah 16 år siden

De sælger ikke ud og laver en prequel? Så i stedet sælger de ud og laver en sequel :D
Gravatar

#3 fatcat 16 år siden

øhhh - hvordan en sequel med Jason Statham??

hvordan overlever han slutningen i etteren??? han så rimelig død ud...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#4 filmz-Bartman 16 år siden

#3
Tror det er meningen at han overlever.. lige inden rullteksterne starter ka man lige høre hans hjerteslag en enkelt gang som er kommet igennem filmen, så tror da han overlevede det, men han ska nok lige til lidt genoptræning.. så det ka være han køre rundt i en kørestol i 2'eren!
Gravatar

#5 fatcat 16 år siden

#4
Kan godt huske hjerteslaget - men han er lige faldet ud af en helikopter og gud ved hvor langt ned - langt i hvert fald - han når jo at indtale en besked via hans mobiltelfon - og han smadrer ned i jorden... så hvis han overlever så er det vist en rekord af de helt store :) og så kan en rullestol vist ikke gøre det
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#6 icetea 16 år siden

Nice :D 1'ern var rigtig fed.
Gravatar

#7 filmz-Kragmose 16 år siden

Den skal nok blive fed.
Gravatar

#8 Riqon 16 år siden

Sikke noget bras
- nu var jeg lige så lettet over, at han døde i 1'eren, for så tænkte jeg: "Jamen så slipper vi da i det mindste for en sequel!" Men hva, man må vel bare lade som ingenting og håbe, man aldrig havner i en situation, hvor man kunne komme til at se den.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 thomasegebaek 16 år siden

Selvom 1'eren var sygt hjernedød var jeg alligevel mere underholdt end jeg plejer at være under den slags film, jrg tror det er stathams fortjeneste...


hvis 2 eren kører stilen videre er jeg frisk
Gravatar

#10 Bohemian 16 år siden

ikke lave en 2'er.
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: