Det intense forhold mellem Ana de Armas (“Knives Out”) og Ben Affleck (“The Last Duel”) slår gnister i den nyeste trailer til “Deep Water”.

Instruktør Adrian Lyne, der er kendt for sine psykologiske og ofte erotiske film, såsom “Fatal Attraction” og “Indecent Proposal”, er manden i instruktørstolen på den kommende – surprise – erotiske og psykologiske thriller “Deep Water”.

Det er Lynes første spillefilm i 20 år siden Richard Gere-thrilleren “Unfaithful”.

Filmen er baseret på bogen af samme navn, skrevet af Patricia Highsmith, og følger de Armas og Affleck som ægteparret Melinda og Vic Van Allen, hvis kærlighed er falmet. De begynder et farligt og manipulerende psykologisk spil med hinanden, men det ender ikke godt for dem, der ledes ind i spillets spind.

Sammen med vores to hovedrolleindehavere er Tracy Letts (“Ford v Ferrari”), Lil Rel Howery (“Get Out”), Finn Wittrock (“American Horror Story”), Jacob Elordi (“Euphoria”) og Kristen Connolly (“House of Cards”) også at finde på rollelisten.

20th Century Studios står bag filmen, der er skrevet af Zach Helm (“Stranger than Fiction”) og “Euphoria”-skaber Sam Levinson.

“Deep Water” får premiere på Prime Video den 18. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: