Publikum kan selv bestemme, om de vil have, at “Iron Sky 2” skal blive til virkelighed. Det måske kommende finsk-tyske projekt baserer sig nemlig på crowdfunding, hvor der indtil videre er indsamlet en halv million dollars. Det skriver Screen Daily.

Se også: Hitler på en T-rex! Se den vanvittige trailer til “Iron Sky 2″

7000 fans rundt omkring i verden har bidraget med store og små beløb til opfølgeren til den obskure sci-fi-film “Iron Sky” om nazister på Månen.

”Det beviser bare, at der er et publikum, der venter på originale science fiction film,” siger filmens producent, Tero Kaukomaa.

Kampagnens succes er sket ved at lokke med roller i filmen. Således har man ved at støtte med mellem 200 og 5.000 dollars kunne få lov til at være indbygger på en månebase eller blive spist af en dinosaurus.

”Statistrollerne er en sjov måde at engagere publikum på og en måde at tilbyde dem en unik oplevelse,” siger filmens instruktør, Timo Vuorensola.

“Iron Sky: The Coming Race” foregår 20 år efter originalen, og denne gang er nazisterne på Månen byttet ud med Adolf Hitler og hans hær af dinosaurer. Nå ja, og så viser det sig også lige, at den Sarah Palin-lignende præsident i virkeligheden er en øgle!.

Det er endnu usikkert, hvorvidt “Iron Sky: The Coming Race” får premiere i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Bare den blir på samme skøre måde som den første :)
Gravatar

#2 MystiskeMox 6 år siden

Fint at det gøres, jeg var dog ikke ret begejstret for nr. 1 som helhed, selv om den havde nogle sjove momenter.
Gravatar

#3 David Munch 6 år siden

Enig med #2. Den havde sine moments, men jeg synes historien var for useriøs til at jeg kunne nyde den.

Og i mine øjne er en heilende tyrannosaurus ikke ligefrem et skridt i den rigtige retning.. ;)
Gravatar

#4 vclarke 6 år siden

1'eren var en skuffelse.

Hvad sker der med pengene hvis et projekt ikke bliver til noget. Jeg tænker alt det crowdfunding må da være et mekka for svindlere.

Skriv ny kommentar: