Det forlyder, at J.J. Abrams og Damon Lindelof, der står bag serien “Lost”, skulle være på vej med en filmatisering af Stephen Kings “The Dark Tower”.

Både Abrams og Lindelof er fans af Kings arbejde, og “Lost” skulle således være inspireret af Kings “The Stand”.

Det er endnu uklart om projektet er tiltænkt som en biograffilm eller tv-film, da det ikke er afgjort, om det er Paramount eller Warner Bros. tv-afdeling, der financierer det.

Projektet nævnes derfor stadig som alt fra mini-serie, længere tv-serie til en fuldblods trilogi af spillefilm.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 moulder666 16 år siden

#8 det spurgte jeg faktisk også lige mig selv om...men det var noget med, at jeg fik læst den næstsidste liige inden den kom ud, og så nåede jeg at glemme alt om serien til den sidste udkom! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#12 filmz-helltrucker 16 år siden

Min første reaktion er 'puha'... The Dark Tower er en genial bogserie, men for at visualisere den, skal der altså state-of-the-art effekter og ikke mindst manuskriptforfattere/instruktører til.

Jeg ser for tiden Battlestar Galactica, og for at yde The Dark Tower retfærdighed, skulle en eventuel tv-serie (som jeg synes er det mest velegnede format) være i samme kaliber og omfang som BSG. Syv spillefilm er totalt urealistisk, og det ville også være synd at splitte historien så meget op, da specielt de sidste tre bøger kører derudaf uden nævneværdige pauser.

Alternativt kunne de jo bare LADE VÆRE med at filmatisere en stort set perfekt bog, der i visuel form aldrig vil kunne nå forlægget til sokkeholderne, om budgettet så var ubegrænset. Og hvis det absolut skal gøres, har de bare at holde det på niveau, der som absolut minimum matcher Lord of the Rings.
Klart!
Gravatar

#13 Riqon 16 år siden

#10 -

"Naturligvis er der nogle missere men overordnet er det en skrøne at alle filmatiseringer af SK's bøger er ringe"

Ja. Og det har med mig at gøre hvordan?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#14 fatcat 16 år siden

#13 - det var såmen bare en løs tanke jeg fik da jeg læste din bemærkning om "Han plejer da ellers bare at give filmrettigheder væk uden at have nogen særlig interesse i, om produktet blir godt eller skidt."

I mine øjne er det nemlig ikke rigtigt - efter min mening er han i langt de fleste tilfælde meget interesseret i at produktet bliver godt. Og så drog jeg - åbenbart forhastet - den konklusion at du mente at filmatiseringerne af SK's bøger var ringe.

Men hvis det ikke var det du mente - så beklager jeg...

"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#15 Riqon 16 år siden

#14 - Fair nok.

Men som jeg har sagt i en anden tråd, så siger de i bonusmaterialet til Secret Window, at filmrettighederne til Kings film koster $1. I øvrigt nævnes det, at han kun kiggede forbi denne produktion en enkelt gang, hvor hans eneste kommentar var, at han godt kunne lide Johnny Depps crazy look (eller noget i den dur). Ellers en udmærket film, selv om jeg ved, mange er uenige.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: