Oscar-vinderen J.K. Simmons har landet rollen som en psykopatisk morder i den kommende thriller “The Woods”, rapporterer Deadline.

Vi ved at Simmons helt naturligt kan spille skræmmende, intimiderende roller. Det har vi blandt andet set i “Whiplash” og i hans rolle som Omni-Man i den animerede superhelteserie “Invincible”.

Du kan se traileren til Amazon Prime Videos “Invincible” her.

Nu skal han på menneskejagt i “The Woods”, hvor han har fået rollen som en psykopatisk morder på mordtogt. Filmen følger en teenage-pige, der lider af angst som følge af en tragisk hændelse i hendes fortid. Situationen bliver ikke meget nemmere for hende, da hun bliver målet for Simmons’ karakter, der jager hende igennem skovene.

Filmen er skrevet af Carolyn Carpenter sammen med filmens instruktør Michelle Schumacher, der er gift med den 66-årige “Spider-Man”-skuespiller. Schumacher og Simmons har tidligere arbejdet sammen på film som “I’m Not Here” og “3 Geezers”.

Simmons sagde om rollen: “Jeg ville ikke spille nogle virkeligt skræmmende skurke, da vores børn var unge, dels på grund af hvordan det kunne påvirke dem, hvis de så filmen, men også fordi jeg ikke havde lyst til at bringe den energi med mig hjem efter en intens dag på settet.”

Udover Simmons er også Allen Leech (“Downton Abbey”) og Fernanda Urrejola (“Narcos: Mexico”) blevet castet.

“The Woods” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: