Mere end to årtier efter den elskede musikalske komedie, instrueret af Richard Linklater, havde premiere i 2003, fortalte skuespilleren og komikeren Jack Black for nylig det amerikanske medie JOE, at han er “klar” til at genoptage sin rolle som den energiske musiker Dewey Finn.

“Jeg ønsker der kommer en ‘School Of Rock 2: Electric Boogaloo’,” sagde han og henviste til filmtitlen på efterfølgeren fra 1984 til Breakin’.

School Of Rock følger Dewey, der bliver vikarlærer på en stramt styret privatskole efter at være blevet smidt ud af sit rockband. Men undervejs prøver han at omdanne sin klasse til sit eget rockband. Filmens medvirkende var også Mike White, Joan Cusack, Adam Pascal, Lucas Papaelias, Chris Stack, Sarah Silverman og Miranda Cosgrove.

Black indrømmede også, at han gerne vil se den originale films forfatter, White, vende tilbage for at skrive manuskriptet til den hypotetiske efterfølger. Han erkendte dog, at White, der også medvirkede som Deweys værelseskammerat Ned Schneebly, er ret travl med at skrive og instruere sin Emmy-vindende HBO-serie The White Lotus.

“Du ved, Mike White skrev den første, og han er en geni,” sagde Black. “Og vi skulle have Mike White tilbage i sadlen, men han er virkelig travlt lige nu med [The] White Lotus, det bedste show på tv.”

The White Lotus, som har haft en stjernebesat rollebesætning i tidligere sæsoner, herunder Jennifer Coolidge, Sydney Sweeney og Theo James, er begyndt at optage sin tredje sæson. Den foregår på en hotelkæde i Thailand.

Selvom det ikke ser ud til, at der snart kommer en efterfølgerfilm til School Of Rock i udvikling, skabte Nickelodeon dog en tv-serie baseret på filmen, som kørte i tre sæsoner fra 2016 til 2018. En teatermusikalsk tilpasning åbnede også på Broadway i 2015, men lukkede i 2019.

Der er desværre ikke nogen plan for ‘School of Rock 2’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: