Der går desværre over et år før vi får Spider-Verse på det store lærred igen, med Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, der sigter mod en udgivelsesdato i 2025 pga. forsinkelser, men vi kan stadig snart se en ny historie om Miles Morales gratis.

Efter dens nordamerikanske debut på sidste års ‘Annecy International Animation Film Festival’ kommer ‘The Spider Within: A Spider-Verse Story’ eksklusivt til YouTube takket være Sony.

Variety rapporterer, at kortfilmen vil være tilgængelig på Sony Pictures Animations kanal fra den 27. marts som en del af et partnerskab med det mentale sundhedsfremmende og støttende program, Kevin Love Fund.

The Spider-Within ser Miles tage en pause fra at bekæmpe multiversale trusler og skurke fra ugen for at tackle en mere insidios og alt for almindelig fjende – Angst.

Tyngede med ansvar som studerende, teenager, ven og the “friendly neighborhood” oplever han et panikanfald, når alt i livet overvælder ham. Øjeblikket presser ham til at adressere manifestationerne af hans angst og søge støtte fra sit netværk i sin tid med behov. Det er meningen at sende en vigtig lektion til enhver, der kæmper med mental sundhed – at åbne op og søge hjælp fra andre kan være lige så modigt som at svinge ind i fare for at redde dagen.

Udover Annecy optrådte kortfilmen også som en del af sidste års ‘Animation Is Film Festival’ lineup, sammen med andre animerede kælebørn som ‘The Boy and the Heron’ og ‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’. Beskrevet som en trippy og lidt skræmmende tur gennem Miles’s underbevidsthed blev det nye Spider-Verse eventyr lavet til Sony Pictures Imageworks som en del af LENS (Leading and Empowering New Storytellers) mentorprogrammet med Jarelle Dampier som instruktør og Khaila Amazan som forfatter.

Shameik Moore og Brian Tyree Henry genoptager deres roller som Miles og hans far, Jefferson Davis. I en officiel udtalelse ramte Dampier på, hvordan han ønskede at sikre, at publikum relaterede til Miles’s kamp med The Spider Within, og håbede, at det ville udløse en erkendelse hos mange seere, der elsker karakteren.

‘The Spider Within: A Spider-Verse Story’ lander på YouTube d. 27 marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: