Skuespilleren Jack Nicholson er nu blevet castet i Martin Scorseses kommende filmprojekt, gangsterthrilleren “The Departed”, som er en genindspilning af den populære Hong Kong film “Infernal Affairs” (“Wu jian dao”).

I filmen spiller Matt Damon en gangster, som i årevis har infiltreret politiet i Boston, mens Leonardo DiCaprio har rollen som en betjent, der er gået undercover i mafiaen. De finder begge ud af, at der er plantet en muldvarp i begge organisationer, og så går det dødelig ræs om at opsnuse den infiltrerende modpart.

Nicholson har fået rollen som den irske gangsterchef. Der mangler endnu at blive castet en skuespillerinde, som politipsykiateren, der er en vigtig figur i betjentens liv. På rollelisten finder man desuden Mark Wahlberg.

William Monahan (“Kingdom of Heaven”) har tilpasset manuskriptet til den kommende film fra Warner Bros., der påbegynder optagelser i april.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-gimleno1 19 år siden

Øv, altså...."Infernal Affairs" var godt nok dyb nedtur, men her er da endelig en reel chance for at remaket bliver bedre end den originale...
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#2 filmz-ljosaa 19 år siden

Efter at have set The Aviator er jeg ikke så glad for Scorsese som jeg har været, men denne film skal nok vise ham fra hans bedste side.
"What we do in life, echoes in eternity"
Gravatar

#3 filmz-thomasb84 19 år siden

1.

Ok, synes Infernal Affairs er en af de bedste film jeg har set. Især med store navne som Andy Lau, Tony Leung, Eric Tsang osv.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#4 filmz-Bruce 19 år siden

Må også tilstå jeg synes den originale var utrolig god. Mine forventninger til remaket var ikke store, men ok, med Nicholson på tapetet, så synes jeg piben har fået en anden lyd :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 filmz-gimleno1 19 år siden

#3 ...nå! Du har ret, det ER godt nok de HELT store du nævner der, der kan selv hverken Scorcese eller Nicholson være med da! ;-) Men seriøst, vi var en flok på 6 der var inde og se den i biffen sammen og vi var alle enige om at den var røvsyg - kedelig og den samlede ikke op på en hat af de ting den lagde op til...men fair nok at du kan lide den, da....
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#6 lagoni 19 år siden

Jeg mente ellers at han havde udtalt han kun ville lave komedier efter 11/9 og dette lyder ikke umiddelbart som en komedie... Men jeg er ligeglad, hans optræden - komiker eller ej - er stort set altid værd at se :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#7 Razzia 19 år siden

Men jeg er ligeglad, hans optræden - komiker eller ej - er stort set altid værd at se :)


Jeg kunne ikke være mere enig. :)
"hehe, you got no code, no porn and you're ugly. Let's dance!"
Gravatar

#8 Tylerdurden 19 år siden

Fantastisk! Scorsese, DiCaprio, Damon og Nicholson. Det lyder sgu som et godt team!
Glæder mig allerede!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#9 jessup 19 år siden

Efter Brandos død er Nicholson det største nulevende amerikanske skuespiller - sammen med Scorsese der trods det lidt kedelige Aviator ( og en masse ligegyldige film de sidste 10 år) stadig er en af de største ameriaknske intruktører i de sidste 40 år. - Jeg glæder mig.
This is just until June

Skriv ny kommentar: