Jackie Chans nye kinesisksprogede film “Shinjuku Incident”, der er lavet i Hong Kong, er så voldelig, at filmens instruktør Derek Yee og Chan har besluttet ikke at udgive den inde i selve Kina.

Kinesisk filmcensur har ingen aldergrænser, og alle film, der behandles af de kinesiske censurmyndigheder, skal derfor kunne ses af alle aldersgrupper.

I “Shinjuku Incident” spiller Jackie Chan en flygtning, der tager til Japan og bliver lejemorder for mafiaen. I filmen er der bl.a. scener, hvor en person får hånden skåret af og en anden gennembores af knive.

Ifølge Derek Yee har man forsøgt at lave en redigeret version af filmen, hvor volden er blevet nedtonet, så den kunne komme igennem censurens nåleøje og udgives på det kinesiske marked, men man har besluttet sig for at droppe idéen, da den beskårede version fremstod ufærdig.

I stedet udsendes filmen i Hong Kong og Sydøstasien 2. april og i Japan 1. maj.

Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Blacksanta 9 år siden

Jeg ville godt nok være evigt ulykkelig hvis jeg boede i Kina :O

(Skal ikke forståes sarkastisk mht. Jackie's nye film - Men dybt seriøst, og ikke kun pga. denne film, men generelt deres lovgivning og censur-vanvind :))
Gravatar

#2 dewin 9 år siden

#1 +1

Men mht til filmen, så lyder det HERLIGT at Chan går voldligere veje! SÅDAN! Den ser jeg frem til!
Gravatar

#3 icetea 9 år siden

OMG hvor er det latterligt. Må Kinas censur brænde i helvede da.
Gravatar

#4 Morpheus 9 år siden

# 2

Ja, lige præcis. Har også ventet på han ville lave nogle mere voldelige film. Han dræber nærmest ikke nogen, i nogen af hans amerikanske film.
Gravatar

#5 filmz-thomasb84 9 år siden

Har set meget frem til denne film. Håber den bliver i stil med f.eks. New Police Story og The Accidental Spy. En rigtig god 100% kinesisk produceret film af Jackie Chan, hvor han selv har kontrol over det hele, og kan gøre som det passer ham. Tit får han ikke frie tøjler og lov til at udfolde sig helt i de amerikanske film. Denne her ser ud til at byde på både drama, action og selvfølglig Chans humor:)
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#6 Dragon_Claw 9 år siden

Hvordan i alverdenen slap Police Story 1 igennem censuren. Finalen i den film er jo fuldstændig vanvittig med et halvt tons smadret glas & kvinder der bliver sparket ned af trapper.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#7 rauhe 9 år siden

hmm, jeg var i Kina for 20 år siden, og var inde at se en film. Jeg tror aldrig (før eller siden) jeg har set så meget vold i en film.....Men tiderne kan selvfølgelig have ændret sig i Kina...

Skriv ny kommentar: