Den næste “Karate Kid”-film forener Daniel LaRusso og Mr. Han.

Den elskede kampsportsfilmserie har levet et langt og succesfuldt liv, som man sandsynligvis ikke havde turdet drømme om, da den første film, “Karate Kid”, fik premiere i 1984 med Ralph Macchio i hovedrollen. Han kunne ses som titelkarakteren igen i to efterfølgende film, inden Hillary Swank overtog titlen i “The Next Karate Kid” i 1994.

I 2010 kunne Jaden Smith ses i en nyfortolkning, der som den første film i rækken ikke inkluderede Pat Morita i rollen som karate-mentoren Mr. Miyagi. Her så vi i stedet Jackie Chan som Mr. Han, franchisens nye lærermester. Senest har vi fået den succesfulde serie “Cobra Kai”, der genforenede Ralph Macchios karakter med hans nemesis Johnny Lawrence, endnu engang spillet af William Zabka.

Læs også: “Sidste runde for ‘Kobra Cai’: Netflix har annonceret sjette og sidste sæson af ‘Karate Kid’-spinoff”

På trods af at have eksisteret i samme univers som de originale “Karate Kid”-film, har Chans 2010-film altid virket noget afskåret fra den overordnede historie.

Dog har Sony Pictures nu offentliggjort, at Macchio og Chan forenes i den kommende “Karate Kid”-film i 2024, hvor de gentager deres roller som hhv. Daniel LaRusso og Mr. Han.

Derudover søger man nu aktivt efter en ny skuespiller, der kan træde i Macchio, Swank og Smiths fodspor som den næste kampklar karateelsker. Der vides endnu ikke meget om filmens plot. Filmen vil dog fokusere på en kinesisk teenager på den amerikanske østkyst, der finder sin styrke gennem kampsport og en hård-men-vis mentor.

Filmen instrueres af “The End of the F***ing World”-skaber Jonathan Entwistle, der fortolker et manus skrevet af “Peter Rabbit”-forfatter Rob Lieber.

Den kommende “The Karate Kid” får premiere den 12. december 2024.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 3 måneder siden

Den hedder da "karate" kid!
Jackie Chan er jo Kung-Fu.
Man burde have valgt Dolph Lundgren, der jo da er ægte 4. Dan i Kyokushinkai.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: