Kongen af Rock’n’roll vender endnu gang tilbage. Denne gang set igennem sin kones øjne.

“Euphoria”-stjerne Jacob Elordi og “Devs”-skuespiller Cailee Spaeny spiller henholdsvis Elvis og Priscilla Presley i A24’s “Priscilla”. Der er udgivet en teaser, hvor det glamourøse liv og romantikken er placeret i højsædet. Fortællingen er en anden tilgang end den nylige “Elvis”, som Baz Luhrmann instruerede. Her fokuserede handlingen på forholdet mellem entertaineren og hans manager.

Instruktør Sofia Coppola dissekerer romantikken og tragedien bag Elvis og Priscilla Presleys ægteskab i filmen “Priscilla”. Filmens baserer sit materiale på Priscilla Presleys egen memoir, som er nedskrevet af Sandra Harmon: “Elvis and Me: The True Story of the Love Between Priscilla Presley and the King of Rock N’ Roll”. I filmen får vi et indblik i den private Elvis, som transformeres til et andet menneske end den nonchalante entertainer, som alle kender Elvis for at være

Gennem Priscillas beretninger får vi indblik i den gensidige kærlighed, fælles følelse af ensomhed og det stærke venskab, som Priscilla og Elvis havde sammen. Selvfølgelig gennemgår historien også den sprudlende ungdomsromance og det kaotiske voksenliv, som begge må navigere i: Fra mødet på en tysk militær til tilværelsen på Graceland.

“Priscilla” har endnu ikke en premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: