Tidligere var “Troldspejlet” målrettet til børn – det var en fejl, erkender Jakob Stegelmann.

I slutningen af 2019 blev “Troldspejlet” med Jakob Stegelmann som vært relanceret til en mere voksen målgruppe. Og det har været en stor succes.

Det nye “Troldspejlet & Co” på DR2 har således haft 56.000 seere i gennemsnit på programmets første otte udsendelser.

Til sammenligning havde programmet kun 13.000 seere i snit i perioden 2013-19, da det blev vist på børnekanalen DR Ultra.

Jakob Stegelmann erkender da nu, at skiftet til en bredere og mere voksen kanal har gavnet programmet, der helt åbenlyst ikke kun henvender sig til børn:

”Det var en fejl at segmentere lige præcis den målgruppe, fordi den er bredere, end man tror, og den tilhører ikke nødvendigvis en enkelt aldersgruppe,” siger Stegelmann til Journalisten.

Læs også ‘DR lukker filmprogram – for fremtiden kun ‘Troldspejlet”.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 2 år siden

#1 Så hør noget Han Duo istedet.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#3 Nagash 2 år siden

Tyler Durden (1) skrev:
Ja, nu mangler vi så bare et film-program for voksne også, hvor der bliver kigget på den bredere biograf-udgivelse af film. Altså anmeldelser af nye børnefilm OG voksenfilm. Jeg så de to første programmer, og voksenfilm var INGEN steder at se! Og stadig handlede det primært om gaming. Har intet imod gaming, skal det lige siges. Var af den opfattelse at Troldspejlet & Co, på en måde, skulle erstatte Filmselskabet, så der var noget for barnlige sjæle OG de voksne biografgængere. Det er jo så bare IKKE tilfældet. ØV! ØV! Fortæl mig endelig hvis det har ændret sig i de nyer programmer. Det håber jeg. Jeg mistede lysten efter 2. program... :-(

DK4 kom vidst nok med et rigtig filmprogram netop pga Filmselskabet stoppede. Har dog ikke set det, da vi ikke har adgang til kanalen.
Gravatar

#5 Bishop 2 år siden

Savner sgu Bogart.
Gravatar

#6 Ryder666 2 år siden

Bishop (5) skrev:
Savner sgu Bogart.


Me too, selvom Bogart var lidt af en frankofil, eller hvad man nu kalder det. Men, han gav en Steven Seagal film, 3 hatte, og det var til filmen exit wounds...troede aldrig den dag ville komme. "you see this?, this is a happy face, you'll be lucky to ever hava a face as happy as this"

Mødte faktisk Ole "Bogart" Michelsen, for cirka 20år siden. Hvis jeg husker rigtigt var det i forbindelse med en visning af Dr Strangelove i biocity Odense. Han virkede meget jordnær. Fik hans autograf, som jeg dog ikke har mere, grundet flytning.

Dog følger jeg gladeligt med hver uge i den nye udgave af troldspejlet.
Gravatar

#7 Nagash 2 år siden

Morten Vejlgaard Just (4) skrev:
#3 Mere om det her https://filmz.dk/efter-lukning-af-dr-program-nyt-d...

Tak for det. Nu læste jeg så lige op på det. Du har vist ikke lige gået nok i dybden med den nyhed. De har bare brugt stoppet af Filmselskabet til at gøre reklame for deres program. Det er jo ikke nyt overhovedet. Film:syn har kørt på DK4 siden 2008 :-D
Gravatar

#8 Geekalot 2 år siden

Savner hvert fald ikke Bogart, eneste film der kunne få gode anmeldelser af ham, var fransk lort....
Gravatar

#9 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#7 Det er en genstart af programmet, der tidligere har kørt under samme navn.
Gravatar

#10 Star Trek fever 2 år siden

Bishop (5) skrev:
Savner sgu Bogart.


Det var dybt useriøst program. Franske film, med rumænske skuespillere og kinesiske statister var de eneste han kunne lide
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: