Selv om James Cameron optager de kommende fire “Avatar”-sequels på én gang, så udkommer de ikke et år efter hinanden, som det oprindeligt var planen. Årsagen er meget simpel: Cameron frygter “Star Wars”.

Se også: James Cameron laver alle fire “Avatar”-sequels på én gang!

Det er nu James Cameron selv, der indrømmer, at han ikke ønsker at lade sine “Avatar”-film konkurrere direkte imod de kommende “Star Wars”-film:

”Min oprindelige plan var at udgive dem et år efter hinanden, men det ændrer vi på nu. Det gør vi, fordi jeg ikke vil ramme på de samme datoer som ‘Star Wars’,” siger Cameron til The Wrap.

Derfor får “Avatar 2” premiere i 2018, hvor der ikke er planlagt en december-premiere på en “Star Wars”-film. Derimod rammer “Star Wars: Episode IX” i 2019, hvilket altså gør, at “Avatar 3” først kommer i 2020. 2022 og 2023 er afsat til de sidste to film i sagaen, men kan sikkert flyttes, hvis Disney får lyst til at smide et par ekstra “Star Wars”-film i biograferne.

Det gør de sikkert.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Troels91 6 år siden

synes i skal vente med at poste mere avatar "nyt" indtil der er en trailer..
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Det ikke nemt for Morten at køre et film site, først skal han stoppe med at poste nyheder med superhelte, nu bliver han bedt om at stoppe med Avatar nyheder til der kommer trailers :D Ikke nemt det shit her hehe
Gravatar

#3 danish99 6 år siden

Kunne ikke være mere ligeglad med hans Avatar projekt, som efterhånden er kørt for langt ud.
Hvorfor venter han ikke 10 år mere
King

Skriv ny kommentar: