Inden weekenden kunne “Avatar”-instruktør James Cameron afsløre, at der kommer hele fire sequels til “Avatar”. Nu fortæller han så, at de fire film bliver optaget simultant.

Se også: James Cameron: Der kommer fire “Avatar”-film mere

Og med det mener Cameron bogstaveligt simultant og ikke blot efter hinanden:

”Det bliver ikke ryg-til-ryg. Det er én stor produktion. Det bliver som et optage en miniserie. Så vi optager på tværs af dem alle simultant. Mandag laver vi måske en scene fra den fjerde film, og tirsdag bliver det så en scene fra den første. Vi arbejder på tværs, det er en historie på otte timer,” siger Cameron til Collider.

Den ambitiøse instruktør er ikke i tvivl om, at projektet bliver karrierens største:

”Det bliver en stor udfordring at holde styr på det hele. Det bliver nok den mest udfordrende ting, jeg nogensinde har lavet. Det er en saga. Det er som at lave alle tre ‘Godfather’-film på samme tid.”

Ifølge James Cameron så får de fire sequels selvstændige plots, men at de samles i én stor samlet saga. Første sequel er planlagt til at få premiere i 2018.

De tre øvrige sequels er premieresat til 2020, 2022 og 2023.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Krurri 6 år siden

hvordan vil han klare den når han ikk engang ka komme igang med en enkelt sequel?
Gravatar

#2 Troels91 6 år siden

Krurri (1) skrev:
hvordan vil han klare den når han ikk engang ka komme igang med en enkelt sequel?


ved også gerne have et svar på det spørgsmål..
Gravatar

#3 jake51 6 år siden

Han er nok den eneste, der vil have mere Avatar...
Så lav dog en fed Terminator : )
Gravatar

#4 Ceepa 6 år siden

Tror det er hans forsøg på stadig at være relevant
Gravatar

#5 Alex- 6 år siden

Jeg var ok underholdt af den første. Hul i at det var et plagiat af Pocahontas, Danser med Ulve og Bjørnebrødre, jeg ser gerne mere fra det univers. 4 film forekommer mig i overkanten, men lad os da se om han kan få det til at give mening.
Gravatar

#6 Juiceren 6 år siden

Han er i virkeligheden ret smart.
Ved at få tilladelse (og penge) til at lave alle 4 samtidigt er han sikker på at alle 4 bliver til noget - hvorimod hvis han lavede den første og den skuffer fælt (og det vil nogen nok mene der er stor sandsynlighed for), så er det nok lidt svært at bede om penge til at lave de sidste 3.

Gravatar

#7 David Munch 6 år siden

#6 Han finansierede selv Avatar 1, som jo gav en pæn slat penge tilbage, så jeg tror ikke det er finanserne som skulle holde ham tilbage.
Gravatar

#8 daneimp 6 år siden

Og der skal ikke meget til at få en 2'er til at blive en succes! Når historien var så kendt i den første, skal han jo bare lave noget halvoriginalt, for at få succes - alle vil jo sige historien i 2'eren så er bedre. Effekterne er 10år yngre så de skal nok holde ;)

Skriv ny kommentar: