I maj udtalte James Cameron, at han som instruktør kun vil koncentrere sig om at lave Avatar 2, 3 og muligvis 4. Nu er der forlydender om, at han muligvis slår tre fluer med ét smæk og laver alle tre fortsættelser samtidig.

Se også: Sam Worthington om “Avatar 2”: Den bliver sindssyg, men fantastisk!

Det er skuespilleren Sigorney Weaver, som i et interview har udtalt, at produktionen på alle tre film går i gang i løbet af efteråret. Weaver fortæller, at hun ikke ved, hvor lang tid projektet vil tage, eller hvordan Cameron vil bære sig ad, men at hun ”bare dukker op.”

Om vi virkelig får hele tre “Avatar”-fortsættelser kort tid efter hinanden vil tiden vise. Den første “Avatar” fra 2009 endte med at omsætte for 2,78 milliarder dollars og blev dermed den mest omsættende film i historien, hvis man ikke tager højde for inflation.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (58)
Gravatar

#11 BN 10 år siden

philllip12 (10) skrev:
Jeg vil så være den første der skriver: Jeg glæder mig!! :D


Og jeg vil være nr. 2 der skriver det. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#12 Jb-film 10 år siden

tournesoller (9) skrev:
Jeg håber seriøst det lort flopper. Nu har folk set giraffen i form af smølfer på stylter og sløret 3D. Jeg nægter at tro på, at det vil trække folk i biffen i hobetal igen. Historien var jo mildest talt elendig. Har set mere opfindsomme fortællinger på Nickelodeon.


Der jo en tendens til at trække eventyr/science fiction genren noget ud - men om det dårligt, må jo være op til dem der vælger at betale for at se det.

- Men 3D kan jo forblænde nogle. Både på den ene og på den anden måde.
Og James Cameron har jo fået en del disciple i filmverdenen.

- Og så gælder det om at smede, mens jernet er varmt
Gravatar

#13 moulder666 10 år siden

og blev dermed den mest omsættende film i historien, hvis man ikke tager højde for inflation.


Hvad satan - helvede frøs vidst lige over der! Siden hvornår er Filmz begyndt at overveje sådanne små detaljer? :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#14 BN 10 år siden

Jb-film (12) skrev:
Men 3D kan jo forblænde nogle. Både på den ene og på den anden måde.


Måske, måske ikke. Jeg giver 'Avatar' 10/10, fordi det er et eventyr lige efter mit hjerte, men jeg har aldrig set den i 3D og kommer heller aldrig til det.

Iøvrigt vil jeg mene, at hvis der kun er én ting der imponerer ved en film (f.eks. det visuelle, 3D, effekter o.s.v.), så vil dette aldrig i længden være nok til, at nogen bliver ved med at være lige begejstret for filmen som helhed.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 fish 10 år siden

#9 husk lige på at nickelodeon lavede avatat the last airbender (ved heller om du tænke på denne her). men det er så nok også det eneste den kanal har lavet som er hver at se - bort set fra fortsættelsen af avatat the last airbender. den må de så ikke kalde avatar, for det navn har cameron taget...
kunne nu egentlig godt lide camerons avatar, men foretrækker nickelodeons avatar(e)
Gravatar

#16 Cunninglinguist 10 år siden

...........
Gravatar

#17 cunninglinguist 10 år siden

hmm tror jeg giver op
Gravatar

#18 Richard Burton 10 år siden

BN (7) skrev:
Tjah, hvis man altså mener, at flertallet altid har ret ...


Dog ikke. Det er ren gennemgang af nogle anmelderes mening, kombineret med, at den er direct to dvd. Jeg kan sagtens gå glip af noget godt, men jeg har lært, at der er for mange film i verden til at jeg kan få dem set og så må man lave en begrænsning :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#19 BN 10 år siden

SIR Ridley Scott (18) skrev:
kombineret med, at den er direct to dvd.


Det er jo ikke sådan den er tænkt. Og ihvertfald føles den som alt andet end andenrangs, hvilket er hvad JEG forbinder med begrebet "direct to dvd".

Personligt finder jeg det intet mindre end befriende, at der stadig kan laves sådanne film som 'Texas Killing Fields', der blæser på hvad der er "in" og op i tiden, og som ikke lader sit plot diktere af hverken helteskikkelser, klichéer eller ønsket om at "twiste", men udelukkende satser på at opbygge en historie og en stemning, der er konsekvent mørk og (forholdvis) realistisk.

Men det er nok bare mig. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#20 Richard Burton 10 år siden

#19 Jeg skal ikke kunne sige det, da jeg frivilligt giver afkald på at opleve den, så jeg kan sagtens gå glip af en stor oplevelse. Der er jo mange rigtig gode film, som ikke kommer i biograferne, ofte flere end der ER i biograferne, så det var nok dårligt formuleret.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

Skriv ny kommentar: