Den velkendte skuespiller James Franco, der bl.a. har medvirket i film som “Milk” med Sean Penn og i “Spider-Man”-trilogien, har en drøm. Den drøm er at medvirke… i en sæbe-opera?

Bizart nok har Franco selv kontaktet folkene bag den amerikanske sæbe-opera “General Hospital” for at få en vedvarende rolle i serien.

Seriens producer Jill Farren Phelps udtaler, at Franco henvendte sig til ham med stærke argumenter for, hvorfor han ville være en god tilføjelse til serien, der bedst vil kunne beskrives som en hospitalsversion af “Glamour”.

Phelps, som ikke overraskende gav Franco en rolle i serien, udtaler, at de er meget glade for at få chancen for at arbejde sammen med Franco, og at det er en ære, at han vil bruge sin tid på noget som “General Hospital”.

Francos rolle vil være som en mystisk person, der vil have en finger med i spillet mht. alle de forskellige medvirkende i serien. Hans første optræden vil være 20. november, hvorefter han vil medvirke fast i omkring to måneder.

Se også: James Franco i indie-dramaet “In Praise of Shadows”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 MTK 12 år siden

Heh, det er sgu sejt nok.
Gravatar

#2 Takeshi_K 12 år siden

Han vil vel gerne prøve noget nyt.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#3 Kruspe 12 år siden

He he, sejt og utraditionelt. Han er en fed skuespiller!
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#4 Crash 12 år siden

Genial skuespiller :)
Gravatar

#5 Ash 12 år siden

Jeg må tilstå, at jeg ikke engang læste hele nyheden, men han er helt suveræn i "Pineapple Express", så alt hvad han er med i er intersssant for mig!

Skriv ny kommentar: