Efter Joss Whedon sidste uge kunne udtale, at “Super”-instruktør James Gunn skulle stå bag “Guardians of the Galaxy”, kan Gunn nu selv bekræfte, at han har fået instruktørtjansen.

Se også: Joss Whedon afslører “Guardians of the Galaxy”-instruktør.

”Som en livslang Marvel-, rumeventyr- og vaskebjørn-elsker er det her filmen, jeg har gået og ventet på at kunne lave, siden jeg var ni år gammel,” skriver en entusiastisk Gunn på sin Facebook-side.

Foruden at instruere “Guardians of the Galaxy” kan Gunn også bekræfte, at han skal give manuskriptet et gennemsyn, ligesom tilfældet var det med Whedon på “The Avengers” og Shane Black på “Iron Man 3”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 bjarke 11 år siden

...well - kender ikke specielt meget til Guardians of the Galaxy, men er vild med både Slither og ikke mindst Super - det bliver sgu interessant bl.a. at se, om sådan en "vaskebjørns-elsker" kan fastholde sin både sprælske og übervoldelige stil :D
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 skittlez 11 år siden

Det virkede nu også temmeligt sikkert da nyheden kom frem tidligere. Elsker Gunn, og er vild med det faktum at en tidligere Troma-instruktør/skribent, og generelt b-films fan, får lov til at instruere en mega-budget superhelte basker.

Har ikke fået læst så meget GotG, men er det ikke noget med at Thanos og Infinity Gauntlet let kan køres ind over, så Marvel kan gå lidt intergalaktiske her i Phase 2, samt kæde det hele sammen med Avengers 2? Fedt bliver det i hvert fald.

Når nu både Gunn og Whedon er i stald hos Marvel, burde der snart falde en rolle af til Nathan Fillion, ellers ved jeg sgu ikke hvordan han skal komme ind over :)
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#3 CAP555 11 år siden

GoTG er fucking fantastisk, kender ikke meget til Gunn, men hvis han bare kan levere en god Rocket Raccoon er jeg sq glad!!!
#2: Det er netop meningen at GoTG skal lede direkte til Avengers 2!!!

Skriv ny kommentar: