Brightburn Cinematic Universe James Gunn / Filmz.dk

James Gunn teaser: “Brightburn” kan blive nyt Cinematic Universe


Onde udgaver af Wonder Woman og Aquaman kan være på vej, teaser James Gunn.

Den James Gunn-producerede “Brightburn” leger med idéen om, hvad nu hvis Superman var ond i stedet for god?

Men legen stopper måske ikke med dette ene tankeeksperiment.

“Brightburn” slutter således med en mid-credit-scene, der introducerer et bredere univers af onde superhelte.

Blandt andre en karakter, der er en blanding af en mand og et havvæsen, samt en kvinde, som kvæler folk med et reb.

Således leges der med tanken om et ondt Justice League, og det er mere end blot en tanke:

”Det er ikke en isoleret oplevelse. Der er andre, lignende ting, der sker i denne verden,” siger Gunn til The Hollywood Reporter.

Læs anmeldelsen af “Brightburn” lige her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Gridlock 1 år siden

Et cinematic univers er meget godt, men tidligere forsøg på dette har vidst at hvis man fokuserer for meget på et cinematic univers og ikke på selve filmen og har for travlt med og bygge ting op der vil give mening og være vigtigt i kommende film, falder sådan et "univers" meget hurtigt sammen.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 men det modsatte er jo også blevet vist....så længe man laver gode film, så skal det nok gå i længden :)

man skal jo finde den rette balance mellem film der kan stå på egne ben, sammenhold mellem filmene, opbygning af ens univers, og bare ren kvalitet af filmene, at sige det falder sammen på grund af kun det, er for stor en simplificering :)
Gravatar

#3 kblood 1 år siden

Ja, det som fungerede for Marvel var vidst at et cinametic universe havde de i bagtankerne, men først og fremmest var fokus på at de enkelte film var gode. De gjorde dem alle til selvstændige historier, lige på nær Infinity War selvfølgelig.
Gravatar

#4 Gridlock 1 år siden

#3 vil nu mere sige på nær Avengers filmene og Captain America Civil War.
De fungerede som en slags direkte konsekvens af filmene.
De andre film havde konsekvenser af Avengers filmene men ikke på samme måde og de var på ingen måde en større forsamling ala Avengers og Civil war.

#2 det er selvfølgelig også rigtigt men nu har vi set både DC og Universals forsøg på et cinematic universe ramle sammen.
Fordi de satte universet og finalen højre end og lave en god film.
Det er lidt det man kan frygte, hver gang nogen siger vi vil lave et cinematic univers, at de vil hoppe på Marvel vognen og skabe et cinematic univers.

Uheldigvis ser det ud til at en del ikke forstår hvorfor Marvel cinematic universe blev en success.
Vi kan jo bare ta the Avengers initiative som et eksempel.

Fyldte det halvdelen af filmene? Var der en masse build up fra første film af men en masse plotthreats som vi fik og vide ville give mening længere hen af vejen.

Næ at terror gruppen der fangede kaldte sig for de 10 ringe (et åbenlys hint til Mandarinensom vi endnu ikke har fået opfyldt.. og nej hvad end det var i Ironman 3 var det IKKE Mandarinen lige gyldigt hvad han så kalder sig) betød ikke noget i filmen, de var en terror gruppe der havde fanget tony stark og var betalt af Obadiah Stain til og skaffe Tony Stark af vejen.

Med hensyn til Avengers var det noget der blev holdt til after credit scenerne og det var det.
Det var et blink and you will miss it øjeblik.
Ironman 2, Hulk og Captain America havde også sine hints med det, men det var på intet tidspunkt noget der fyldte en større del af historien.

Hver en film (på trods af sine svingende kvaliteter) var temmelig meget en individuel film du ikke behøves og ha den større viden omkring.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 jep enig men det gjorde universal og deres monstre og DC for den sags skyld jo ikke anderledes....kvaliteten af de film kan bare ikke bortforklares med "de fokuserede for meget på at bygge op til fremtiden"

Skriv ny kommentar: