Når den russiske instruktør Timur Bekmambetov (“Mørkets vogtere”) får debut med sin første engelsksprogede film, bliver det i filmatiseringen af Mark Millars tegneserie “Wanted”, der produceres af Universal.

Den engelske skuespiller James McAvoy (“Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet”) er blevet castet til at spille hovedrollen som en ung mand, der opdager, at hans far var snigmorder, og at han selv nu er ved at blive rekrutteret til at følge i faderens fodspor.

Universal vil beholde tegneseriens rå stil, og sigter efter at filmen skal få en R-rating. Manuskriptet skrives af Derek Haas og Michael Brandt (“2 Fast 2 Furious”).

Universal satser på at begynde optagelserne tidligt 2007, og har budgetteret filmen til lidt under $100 mio.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 gi-jones 16 år siden

Tjae, jeg har ikke de store forventninger. Hans første film var i hvert fald noget mudder. Ganske exceptionelt godt markedsført mudder, men stadig mudder.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 Riqon 16 år siden

#1 Ok, har aldrig set "Peshavarskiy vals", men hvis du siger det.. Til gengæld kunne jeg godt lide "Mørkets Vogtere". :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Oh Daesu 16 år siden

Lyder lidt som en af historierne i "100 Bullets"
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/OhDaesu
Gravatar

#4 Lady Arwen 16 år siden

Tja historien lyder lidt underlig men.... Jeg elsker James McAvoy han er simpelthen bare for cool jeg synes han er rigtig dygtig(og så ser han altså også godt ud) :)
Doctor Who <3

Skriv ny kommentar: