Det er lidt af en rolle, som Jared Leto skal forsøge at løfte i “Suicide Squad”. Jack Nicholson og ikke mindst Oscar-vinder for rollen, Heath Ledger, skal han løfte arven fra. Det har Leto stor respekt for.

Se også: ”Suicide Squad”-instruktør: Jokeren er ikke den tidligere Robin

For den nye Joker-skuespiller mener, at Heath Ledgers præstation som Jokeren var intet mindre end en af de bedste i filmhistorien:

”Heath lavede en upåklagelig, perfekt præstation som Jokeren. Det er en af de bedste præstationer nogensinde inden for film. Jeg mødte Heath før. Jeg kendte ikke ham godt, men han var en smuk person,” siger Leto til Rolling Stone.

Så er barren ikke sat for lavt, når Leto skal forsøge at gøre rollen til sin egen om ganske få dage i det nyeste udspil fra DC Films.

“Suicide Squad” får premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 dfms 7 år siden

NOT.
Gravatar

#2 Jack Slater 7 år siden

Synes også at Heath Ledgers præstation er noget af det vildeste jeg personligt har set i en film. Det er næsten helt mærkeligt at se så godt skuespil i en tegneserie-superhelte-film.

For alle andre roller i filmen tænker man, at det er virkeligt godt skuespil, men med Jokeren tænker man at de har fundet ham i virkeligheden og casted ham.
Gravatar

#3 Lazlo H 7 år siden

Overvurderet film med en godkendt men aldeles over-hypet og alt for overvurderet Joker fra Heath Ledger. Han er sgu da ikke i nærheden af en Top-10 over bedste præstationer i filmhistorien. Jeez Louise...
Gravatar

#4 peter2217 7 år siden

jeg synes Ledger er sindsyg god og vil give ham ret
Gravatar

#5 Sir_cumalot 7 år siden

Tja..

Dark Knight trilogien er en af de eneste film jeg bare kan blive ved med at se igen og igen. Ikke kun pga. Heath Ledgers Joker men også de mange andre præsentationer samt musik og stemning.

Der er selvfølgelig altid nogle personer der elsker at gå "imod strømmen", og har et umådeligt behov for at fortælle hvor dårlig de synes disse film er.

Typisk de samme personer der aldrig rigtig blev til noget, under 100 venner på facebook og bruger weekenderne på at surfe 9gag.
Gravatar

#6 dfms 7 år siden

Fordi man ikke gider Dark Knight triolorten, så er man aldrig rigtig blev til noget. &-).
Har kun 30-40 venner på fjæs, ved ikke hvad surfe 9gag er ???
Gravatar

#7 Lazlo H 7 år siden

Så fordi man synes en film er overvurderet og jævn, så er det noget man synes blot for at gå imod strømmen? Det er sgu da ikke helt utænkeligt, at det handler om smag og behag? Der er ingen facitliste, der konkluderer, at The Dark Knight bare er en gennemført fantastisk film. At der er mange der kan lide den, er da bare fantastisk. I min bog fejler den på mange punkter - især på flere action sekvenser som Nolan bare ikke magter at instruere intelligent eller logisk.

Tag og læs Jakob Stegelmanns anmeldelse af The Dark Knight i Filmårbogen - han kunne heller ikke lide den, og jeg tror ikke han opfylder hverken det idiotiske Facebook-Venner postulat eller endsige bruger sin tid på 9Gag ;)

Jeg går ikke mod nogen strøm. Jeg har en selvstændig mening om de film jeg ser, og The Dark Knight finder jeg altså nu een gang dybt dybt overvurderet.
Gravatar

#8 Driver 7 år siden

Lazlo H (3) skrev:
Overvurderet film med en godkendt men aldeles over-hypet og alt for overvurderet Joker fra Heath Ledger. Han er sgu da ikke i nærheden af en Top-10 over bedste præstationer i filmhistorien. Jeez Louise...

Gu' er han så, Louise.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Sir_cumalot 7 år siden

#6 - i så fald er du uoplyst. Du har alle muligheder for at google, så lad være med at spild folks tid.

#7

Ikke nødvendigvis. Men "Nolan" haderne, har det med gerne at ville høres. Sådan ekstra meget, og kommer derved med overanalyserende argumenter for hvorfor lige præcis DE mener filmen er noget skrammel.

Jakob Stegelmanns er ikke nogen gud, men glorificeret igennem 80/90'er generationen der voksede op uden kildekritik og havde ikke mange alternativer til lige netop hans anmeldelser. Han er en fin fyr, men hvad han synes der er hot eller not, lægger jeg ikke meget vægt i.

Det skal du også have lov til. Jeg siger skam heller ikke alle er sådan, men nogen elsker bare høre sig selv imod "strømmen"
Gravatar

#10 jamiemsm 7 år siden

#5 syntes det er en lidt arrogant måde at sige det på. jeg syntes batman begins var en rigtig god film og at the dark knight var fantastisk men jeg kan virkelig ikke se the dark knight rises uden at falde i søvn.

jeg syntes at Heath Ledger lavede en sindsyg god joker, men noget der har virket dumt var når folk sagde "Jared Leto's joker virker så dum. han er slet ikke ligesom jokeren rigtig er. de burde ikke have lavet en joker efter Ledger" for Ledger's joker var heller ikke comic rigtig. :)

Skriv ny kommentar: