I en snak med TotalFilm.com har Jean-Claude Van Damme udtalt sig om, hvorfor han valgte ikke at medvirke i Sylvester Stallones kommende stjernespækkede actionfilm “The Expendables”.

Ifølge Van Damme skulle Stallone kun være interesseret i at få pitchet idéen via penge og action, men det var ikke nok for “Bloodsport”-stjernen.

”Stallone gav mig en rolle i hans næste film. Men jeg spørger ham så om, hvad emnet er, omkring historien,” udtaler han.

”Han [Stallone] sagde, ‘Du kommer til at tjene en masse penge.’ Det er ikke, hvad jeg vil høre – jeg vil høre, hvad min karakter er. Han var ikke i stand til at fortælle mig, hvad den ville blive.”

”[Stallone sagde:] ‘Du ved, øhh, altså, kampene vil være gode.’ [Så jeg sagde:] ‘Sly, hvad er min karakter?’ Så jeg valgte ikke at være med i filmen,” afslutter han.

Om dette var et klogt valg fra Van Dammes side, må tiden vise, men som kortene ligger for tiden, ser det ud som om, at han måske burde have takket ja til tilbuddet. Med den megen medieomtale, “The Expendables” har fået, samt Stallones succes med “Rambo” kunne filmen muligvis gå hen og blive et hit, hvorimod Van Damme skal i gang med at lave endnu en film i “Universal Soldier”-serien, der ikke har haft succes siden den første film fra 1992. Den seneste i rækken, hvori Van Damme igen medvirkede, omsatte for blot $10 mio. i USA med et budget på $45 mio.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 fazz 14 år siden

Ja, Van Damme har det jo med at gå meget dybt ind i sine rollers personlighed. Eller?...
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#2 Isse 14 år siden

#1 Tænkte nøjagtig det samme.

Men synes dog at han gør det godt i JCVD.
Gravatar

#3 elwood 14 år siden

Det her er jo det pure opspind, her er hvad der i virkeligheden blev sagt.

"Stallone gav mig en rolle i hans næste film. Men jeg spørger ham så om, Hvem skal passe mine hunde mens jeg er væk, må jeg tage dem med på settet evt.?" udtaler han.

"Han [Stallone] sagde, 'Du kommer til at tjene en masse penge.' Det er ikke, hvad jeg vil høre - jeg vil høre, Om jeg må tage mine små englebasser med på settet. Han var ikke i stand til at fortælle mig, dette, han lød faktisk ret ligeglad."

"[Stallone sagde:] 'Du ved, øhh, altså, kampene vil være gode.' [Så jeg sagde:] 'Sly, Jamen må jeg tage mine hunde med på settet og hvis ikke, hvem vil så passe dem imens jeg filmer?' Så jeg valgte ikke at være med i filmen," afslutter han.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Silver666 14 år siden

Jeg tror Van Damme bare prøver at komme med en undskyldning fordi han har dummet sig ved at takke nej.
Ifølge hvad jeg har hørt talte de 30 min i telefon og dette var hvad Sly havde at sige?
den holder ikke.
Sylvester har selv skrevet manuskript og han plejer at havde meget at sige om de karaktere han skaber når bliver spurgt.
Gravatar

#5 Highland Park 14 år siden

#3: Haha! :D Ikke at forglemme at han krævede, at hundene fik deres eget bidet.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 Hive 14 år siden

Beggers can't be choosers...
Gravatar

#7 DemoMan 14 år siden

Tvivler også på hvor meget det nu holder vand. Stallone plejer som regel altid (i hvert fald efter min mening) at være ret interessant at høre på og have en masse ting og sige om det han laver. I modsætning til Michael Bay som normalt cirka har en ting at bidrage med: "Der er nogen vild fede effekter med! Eksplosioner, sammenstød og rørende taler fra præsidenten er det ENESTE en god film har brug for!"
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#8 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

Nøj, hvor er den gamle dranker dog hærget at se på nu...

=(

Skriv ny kommentar: