Jennifer Lopez og tv-giganten ABC er gået sammen om at udvikle en tv-serie over den romantiske film “Storbyens små mirakler” (“Maid in Manhattan”) fra 2002, hvori Lopez havde hovedrollen.

Det timelange pilotafsnit skal skrives af Chad Hodge, mens Jennifer Lopez fungerer som executive producer sammen med Joe Roth og filmens producer Elaine Goldsmith-Thomas. Lopez selv vil dog ikke være at finde foran kameraet, men overlader hovedrollen til en endnu uannonceret skuespillerinde.

Pilotafsnittet, der skal sparke gang i serien, bliver ikke en genindspilning af begivenhederne i biograffilmen, men vil fokusere på en anden ung Latino-stuepige, som arbejder på et Manhattan-hotel, og som forsøger at komme frem i verden. Serien vil mere handle om hendes forhold til sine kolleger på det fashionable hotel.

Originalfilmen handlede om alenemoderen Marisa Ventura (Lopez) fra Bronx, der var ansat som stuepige på et hotel på Manhattan, hvor en af de fornemme gæster, en lovende politiker (Ralph Fiennes), faldt for hende efter en identitetsforvikling.

Projektet er ikke den eneste film, som ABC er ved at udvikle til tv-format. Tv-stationen har også annonceret planer om at lave en serie over filmen “Heksene fra Eastwick” fra 1987.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 sizanx 14 år siden

Sounds bad.
Gravatar

#2 Lethal Injection 14 år siden

Oh no, you D-int!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 Léon 14 år siden

"Nothing interesting happened today"
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#4 Spanner 14 år siden

"It's about NOTHING!"
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem

Skriv ny kommentar: