Jim Caviezel, der nok er bedst kendt for sin rolle som Jesus i “The Passion of the Christ”, skal spille William Tell i en ny film om den historiske figur, der med sin armbrøst måtte skyde et æble af sin søns hoved for at undgå at blive henrettet.

Projektet, der instrueres af Nick Hurran (“Little Black Book”), har også tyske Til Schweiger på rollelisten.

“William Tell: The Legend” fortæller historien om, hvordan Tell udfordrede monarken Herman Gessler (Schweiger), hvilket førte til et oprør mod den østrigske regering og senere førte til Schweiz’ fødsel.

Optagelserne til filmen går i gang til september i Rumænien.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kviesgaard 13 år siden

"William Tell: The Legend" fortæller historien om, hvordan Tell udfordrede monarken Herman Gessler (Schweiger), hvilket første til et oprør mod den østrigske regering og senere førte til Schweiz' fødsel.


Skulle der ikke have stået "førte"?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 -Blaze- 13 år siden

Jeg undrede mig nu mere over at hans skulle spille "William Tell"...

Var nu af den specifikke overbevisning om at den pågældende legende gik under navnet "Wilhelm Tell".

Et besøg på Wikipedia har dog overbevist mig om at det kun er her i de nordeuropæiske egne at han går under navnet "Wilhelm" resten af verden kalder ham for "William", hollænderne har en anden variation "Willem", franskmændende kalder ham for "Guillaume", Italienerne kalder ham for "Guglielmo", og de skøre islændinge kalder ham for "Vilhjálmur".

Og der er sikkert mange andre variationer hvis man gider lede efter dem...

Men et eller andet sted vil jeg godt argumentere for at når indlæget er blevet bragt på et dansk filmsite, og der i indlægget bliver refereret til legenden, så bør man vel omtale ham som "Wilhelm Tell". havde man refereret til den rolle som Jim Caviezel skal spille i filmen, er det vel i orden at omtale titlen på rollen som "William Tell" ligesom det er i orden når filmens titel indeholder den engelske brug af legendens navn.
----
Hail to the king, Baby....
Gravatar

#3 Bummerten 13 år siden

Jim Cav...Cavie.. Caviezal? Caviezel..
Gravatar

#4 The Insider 13 år siden

#3, hehe, the guy from the first one ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#5 filmzkim 13 år siden

Synes Jim Caviezel er for fed!
Han minder lidt om Christian Bale med en federe stemme!

Skriv ny kommentar: