Joaquin Phoenix fortæller til tv-showet Extra, at han har valgt at droppe skuespillerkarrieren og i stedet satse på sin karriere som musiker. Udtalelsen faldt under et velgørenhedsarrangement til minde for afdøde Paul Newman.

”Jeg vil gerne benytte denne lejlighed… og snakke lidt om, at dette vil være min sidste optræden som skuespiller… Jeg laver ikke film mere… Jeg arbejder på min musik. Jeg er færdig. Jeg har prøvet det,” fortalte Phoenix den overraskede journalist.

Skuespilleren Casey Affleck, der også var med til arrangementet, fortalte til Extra, at han ikke mente, at Phoenix lavede sjov. Også Phoenix’ talsperson bekræfter, at skuespilleren har indstillet sin karriere: ”Det er, hvad han fortalte mig.”

Joaquin Phoenix, der fyldte 34 år i går, stod i flere år i skyggen af sin ældre bror, River Phoenix, der døde af en overdosis i 1993. Joaquin fik senere succes i film som “To Die For”, “Buffalo Soldiers” og M. Night Shyamalans “Signs” og “The Village”. Han har modtaget Oscarnomineringer for sine roller i “Gladiator” og “Walk the Line”.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 pulse83 15 år siden

Øv! :( En af de absolut bedste nyere skuespillere som er kommet ud af Hollywood.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#2 Petrescu 15 år siden

Det ville virkelig være en skam hvis det er permanent. Man kan håbe på at han blot trænger til en pause hvor han laver noget andet og vender tilbage.
Han var fantastisk som Johnny Cash og ekstremt usympatisk og gennemført som Commodus.
Gravatar

#3 LasseUk 15 år siden

NOOO!! Joaquin say it isn't true! Han er så sej. Både i Walk the Line, Signs, The Village men især i Gladiator.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#4 MakeItMonkey 15 år siden

HOV! kiggede på hans IMDB igår og undrede mig over at der ikke rigtigt var noget påvej med ham......og wutpi, så kommer denne nyhed!
ØV!
Gravatar

#5 dome 15 år siden

Øv bøv. Det er da skidt at høre. Synes han er en fantastisk skuespiller.
Ser nærmest ud som om der er 3 veje ud af filmindustrien i disse dage. Stop mens du er på toppen og kast dig over en anden disciplin, dø eller bliv så længe i industrien at du bliver en kliché og materiale for b-film.

Sad sad.
Yes sirs!
Gravatar

#6 HonoDelLoce 15 år siden

#5

Nu spørger jeg garanteret dumt.. Hvorfor er det nu lige at det er "sad sad" at der er de tre måder ud af filmindustrien "i disse dage" ?

Der er vel flere tusinde af skuespillere, der stopper deres karriere hvert år.. Nogle med en god karriere, nogle med en knap så god karriere.. Få virkelig kendte, en del lidt kendte og en heeeel del ukendte..

Det kan vel have mindst lige så mange forskellige grunde.. Mangel på lyst, evner, mulighed osv.. Sygdom, prioritering, nysgerrighed, kedsomhed..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#7 dome 15 år siden

#6

Sad sad var nu mest en kommentar til Phoenix' valg.
Yes sirs!
Gravatar

#8 Fable 15 år siden

En af de bedre, helt klart. Men lad os da håbe han vender tilbage når han også har "prøvet" musikken.
Gravatar

#9 Tylerdurden 15 år siden

What the hell!??!?!?!

Joaquin, I'm gonna miss you, you asshole!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#10 PredatorX 15 år siden

Tjaa... Har faktisk aldrig brudt mig specielt meget om ham.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: