Joe Johnston (“Jurassic Park III”, “Hidalgo”) er blevet hyret til at instruere “First Avenger: Captain America”, Marvel Studios’ filmudgave over den klassiske superhelt.

Der er endnu ikke tilknyttet en manuskriptforfatter, men filmselskabet, som for tiden gennemgår en række manuskriptudkast, forventer at kunne hyre en forfatter inden for det næste stykke tid.

“Captain America” blev skabt i 1941 af Jack Kirby og Joe Simon gennem Timely Comics. Det er historien om den skrøbelige Steve Rogers, som bliver kasseret fra hæren, men som derpå gennem et regeringseksperiment bliver gjort til den stærke og snarrådige Captain America. Med sit berømte panserskjold blev han et symbol på de heroiske indsatser i krigen – både i og udenfor tegneserieuniverset.

Den blåklædte patriotiske helt forsvandt i 1950’erne, men blev genoplivet i Marvel Comics tidlige år. Han blev reintroduceret som en del af superheltegruppen Avengers. Hans fravær og pludselige opdukken i mere moderne omgivelser blev forklaret ved, at han var blevet nedfrosset under en krigsmission, indtil han blev fundet af superholdet.

“First Avenger: Captain America” er sat til at få premiere 6. maj 2011. Filmen vil udspille sig under Anden Verdenskrig, og figuren vil derpå dukke op i filmudgaven af “The Avengers”, der udspiller sig i vore dage, hvor han optræder sammen med bl.a. Iron Man og Hulk.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Kviesgaard 15 år siden

håber det bliver godt. The Incredible Hulk skuffede mig, hvorimod Iron Man var rigtig fed. Så helst noget i retning af Iron Man. Men det er altså bare min mening.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Patriarch 15 år siden

Stort at den at i hvert fald noget af filmen bliver med Nazi bashing under krigen.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 chandler75 15 år siden

Det lyder fint. Joe Johnston er en undervurderet Hollywood-håndværker. Både "Jurassic Park III" og "Hidalgo" er gedigne underholdningsfilm.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 kasperfmn 15 år siden

#3 Helt enig, dog holder JP3 ikke helt niveauet fra tidligere film, men er stadig god.

Ser meget frem til denne film men håber ligesom #1 at den ikke bliver ligesom Hulk som skuffede utroligt meget, men mere ligger henad Iron Man som var fantastisk god.
Gravatar

#5 chandler75 15 år siden

Jeg synes "Jurassic 3" er den kedelige 2'er langt overlegen - stramt fortalt og højt tempo hele vejen igennem - omend den er for kort.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 blahblah 15 år siden

Ja, Jurassic Park 3 var god. Specielt der hvor den var en af de værste film nogensinde.
Gravatar

#7 Chrisenry 15 år siden

#3 & #4 Jeg erklærer mig helt enig i jeres observationer...måske med undtagelse af at jeg faktisk synes at JP3 var en bedre film end JP2, men ellers helt enig

#5 jep

#6 Jeg er tilbøjelig til at være mindre enig med dig
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 Patriarch 15 år siden

Enig med Chandler. 3'eren er super stramt fortalt, og er efter min mening også 2'eren overlegen.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#9 Daywalker 15 år siden

#1 Jeg forstår ikke hvorfor folk siger, at The Incredible Hulk var dårlig. Sig dog grunden til det.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#10 filmz-gofferoffer 15 år siden

Tja, valget er ikke værre end valget af Jon Favreau. Forud for Iron Man havde han efter min mening ikke formået at lave en direkte god film, så lad os håbe, det samme er tilfældet med Jonston.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: