Joe Johnston (“Jurassic Park III”, “Hidalgo”) er blevet hyret til at instruere “First Avenger: Captain America”, Marvel Studios’ filmudgave over den klassiske superhelt.

Der er endnu ikke tilknyttet en manuskriptforfatter, men filmselskabet, som for tiden gennemgår en række manuskriptudkast, forventer at kunne hyre en forfatter inden for det næste stykke tid.

“Captain America” blev skabt i 1941 af Jack Kirby og Joe Simon gennem Timely Comics. Det er historien om den skrøbelige Steve Rogers, som bliver kasseret fra hæren, men som derpå gennem et regeringseksperiment bliver gjort til den stærke og snarrådige Captain America. Med sit berømte panserskjold blev han et symbol på de heroiske indsatser i krigen – både i og udenfor tegneserieuniverset.

Den blåklædte patriotiske helt forsvandt i 1950’erne, men blev genoplivet i Marvel Comics tidlige år. Han blev reintroduceret som en del af superheltegruppen Avengers. Hans fravær og pludselige opdukken i mere moderne omgivelser blev forklaret ved, at han var blevet nedfrosset under en krigsmission, indtil han blev fundet af superholdet.

“First Avenger: Captain America” er sat til at få premiere 6. maj 2011. Filmen vil udspille sig under Anden Verdenskrig, og figuren vil derpå dukke op i filmudgaven af “The Avengers”, der udspiller sig i vore dage, hvor han optræder sammen med bl.a. Iron Man og Hulk.



Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 filmz-Razor#33 15 år siden

Der er rygter om at det er Leonardo DeCaprio, der skal spille Capatin America, men jeg kan ikek huske om det er en tråd herindefra der har givet mig den oplysning??

Er der nogen der ved noget om dette???

Jeg glæder mig til filmen - MEN jeg glæder mig endnu mere til Avengers... Nu mangler vi bare en release date på "Thor" som er den sidste helt, der er med i Avengers.

Både Iron-Man og Incredible Hulk er efter min mening helt fantaktiske.....
Gravatar

#22 chandler75 15 år siden

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#23 Kviesgaard 15 år siden

#9 og #20

Svar på tiltale.

Da Michael Andersen nu har gået mig lidt på klingen med hensyn til min manglende argumenter for mine synspunkter, fortjener hans indsats vist jeg disker op med en lidt mere udførlig forklaring på hvad jeg ikke kan lide ved denne eller hin film. Samtidig bliver det også svar til Yuran.

For mig er det meget historien og personerne i The Incredible Hulk, som gør at den ikke når op på højde med f. eks. Iron Man. Skal jeg være ærlig, så kan jeg bedre lide historien og persongalleriet i Ang Lees udskældte version fra 2003. Her var nogle konflikter personerne imellem, der for mig gjorde det interessant at se filmen. Jeg følte mig aldrig rigtig engageret i The Incredible Hulk, hvilket efterfølgende efterlader mig med en lidt flad fornemmelse. Det var det ene punkt.

Det andet, som jeg har problemer med, er selve titelfiguren, og det gælder for begge film. Hulk er i mine øjne blevet for overdrevent. Så vil nogen nok hævde at Hulk fra starten af har været overdrevent(altså helt tilbage fra tegneserien af). Sandt nok, men alting med måde. Når skal omsætte en tengeseriefigur til spillefilm, bør man efter min opfattelse prøve på at få figuren til at se naturlig ud. Det gør Hulk efter min meningen ikke.

Baggrunden for min påstand bunder i mit studie til illustrator, hvor jeg bl. a. beskæfftiger mig en hel del med den menneskelige anatomi. Det har gjort mig særdeles opmærksom på de forskellige kropsdeles størrelse i forhold til hinanden. Det hele skal passe sammen, ellers kommer det let til at se forkert ud i mine øjne. Når jeg sidder og kigger på Hulk figuren i The Incredible Hulk, så ser jeg arme og ben, som ikke passer sammen med resten af kroppen og hovedet. Så nytter det ikke noget at effekterne er nok så imponerende, hvis det jeg kigger på ikke ligner noget, der teoretisk set kunne findes i virkeligheden.

Sådan har det i høj grad været for mig med begge Hulk film. Figuren er blevet for overdreven til at jeg tror på den, som værende et virkeligt væsen, og så ryger illusionen sig ligesom en tur ud af vinduet. Så skal der virkelig være en rigtig god historie og nogle interessante bipersoner til, for at opveje den manglende troværdighed på Hulk figuren. Det havde Ang Lees version til dels, men det følte jeg ikke var tilfældet med Louis Leterriers version.

Nå det her blev en større ombæring. Jeg håber at have fået svaret tilfredsstillende på det rejste spørgsmål, og at mine forklaringer ikke har været alt for uforståelige.

Over and out.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#24 Michael Andersen 15 år siden

#23 Der er MÅL! :) Tak for opfølgningen, rpk.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: