Joe Johnston vil lave ny “Jurassic Park”-trilogi


Selvom “Jurassic Park”-serien, der startede med Steven Spielbergs film fra 1993, flere gange er blevet erklæret lige så uddød som de store fortidsøgler, er der stadig nogle af folkene bag serien, der ønsker at se den genoplivet.

En af dem er Joe Johnston, der var instruktør på “Jurassic Park III” fra 2001 og i flere omgange har været tilknyttet “Jurassic Park IV” som instruktør.

Johnston afslører, at der allerede er lavet en historie – som han betegner som fremragende – til den fjerde film, og at den på ingen måder er som de tre første i serien. ”Den tager franchisen i en helt ny retning,” fortæller instruktøren, der dog ikke afslører, hvilken retning der er tale om.

Dog siger Johnston, at det sandsynligvis ikke vil omhandle en ny gruppe mennesker, der skal overleve et dinosaurangreb, da det allerede er blevet lavet i de tre første film. Der vil heller ikke blive tale om en gruppe, der tager til en ø med dinosaurer, da det allerede var svært nok at finde på en fornuftig grund til det i de to første efterfølgere, mener Johnston.

Johnston nævner, at der kan blive tale om en hel ny trilogi, men at det i sidste evne er op til filmstudiet og Steven Spielberg, om dinosaurerne skal genoplives atter engang.

Se også: Laura Dern om “Jurassic Park IV”.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Kaversmed 11 år siden

Må jeg godt have lov at nedlægge veto om at der bliver lavet flere JP hvis Joe Johnston skal lave dem?!

Hvis der skal laves flere JP, så SKAL det så absolut være Spielberg der står bag kameraet, har absolut ikke tiltro til Johnston efter hans skod Jumanji-dinosaurhelvede af en 3'er.

Bare lidt morgengalde guys n' girls, bliver sikkert bedre senere når der står MODERN WARFARE 2 på menuen. =D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

Det vil sige hæren vil udnytte dinosaurerne som kampmaskiner..? Eller marsboere indvaderer jorden, og kun dinosaurerne kan jage dem væk? Ævz..
Gravatar

#3 gi-jones 11 år siden

*SUK*
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 Bardoboy 11 år siden

Jeg er lidt splittet når det kommer til JP-film.. På den ene side kan jeg godt se de ikke kan malke mere på den, men samtidig vil jeg så gerne have flere dino-film!! What ever de får mixet sammen, så ender jeg i biografen for at se den.
Gravatar

#5 BevarThemsen 11 år siden

oh dear god .. NO!
Troen kan flytte bjerge, men den kan sgu ikke hente bajere!
Gravatar

#6 Deadagain 11 år siden

Ødelæg nu ikk de klassikere af nogle film, nr 3 var slem nok for de to første!
Gravatar

#7 PredatorX 11 år siden

Jeg ELSKER den første Jurassic Park, men synes så tilgengæld at 3'eren er en hel del bedre end den sørgelige nr2, som dog først bliver rigtig slem i sidste tredje del. Nå nej, jeg glemmer den politiske korrekte neger unge. 2'eren får lige sparket igen.

Jeg vil gerne se flere dino film! Dog ikke i den retning #2 peger på... (Selvom jeg gerne så en dinoriders film se dagens lys).
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 Eat this 11 år siden

Så længe det ikke er remakes eller reboots, så er jeg glad.
Gravatar

#9 Kiksmann 11 år siden

JP 1 var jo fantastisk, JP 2 var lunken, JP 3 var en katastrofe, JP 4 lyder skræmmende med JJ som instruktør, og hvis han også skal instruere 5 + 6, så er der dømt mareridt i filmland.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#10 Collateral 11 år siden

Ikke mere. Lad den serie være hvor den er.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: