Den originale “Halloween”-instruktør hyper “Halloween Kills”, hvor vi endnu engang får lov at se Michael Myers skabe frygt hos Laurie Strode og hendes familie.

“Halloween”-franchisen oplevede en genoplivning i 2018, da David Gordon Green lavede en direkte fortsættelse til den originale “Halloween”, som noget forvirrende fik det helt samme navn. Opfølgeren, som David Gordan Green også instruerer, hedder i denne omgang “Halloween Kills” og fortsætter efter sigende direkte efter handlingen i filmen fra 2018.

Selvom det så sort ud for The Shape i slutningen af “Halloween” (2018), er han altså sluppet fri og klar til at hærge byen Haddonfield endnu engang. John Carpenter kan ikke selv få armene ned over filmen i et interview med EW: “Den er genial. Det er den ultimative slasher. Altså der er ikke mere end den her. Wow!” Der er altså noget at glæde sig til for gyserfans over hele verden.

Læs også: “Michael Myers lever i første teaser til “Halloween Kills”

John Carpenter arbejder selv med på “Halloween Kills”, da han igen står for at lave den atmosfæriske musik, vi kender fra tidligere film i franchisen. Vi må dog vente lidt endnu med at se, hvordan Myers denne gang vil skabe frygt hos os seere.

“Halloween Kills” får premiere d. 14. oktober 2021.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 3 år siden

Altid fedt med mere Halloween og så længe det er godkendt af Carpenter, så glæder jeg mig.
Håber også snart vi kan få endnu en Friday the 13th film.
Gravatar

#2 Ryder666 3 år siden

Well, den seneste Halloween film var noget længe om at komme igang, og slutningen kompenserede ikke rigtigt for det, på trods af at den sidste halve time satte tempoet op. Alligevel, var den udmærket, men så heller ikke mere.

Skriv ny kommentar: