Tom Holland forsøger ikke at lægge låg på de mange fans forventninger til den næste “Spider-Man”-film. Han kalder den “den mest ambitiøse selvstændige superheltefilm nogensinde” i et interview med Variety.

Skuespilleren, der snart genforenes med Russo-brødrene i Apple TV+-filmen “Cherry”, er godt i gang med produktionen af “Spider-Man 3”. Vi får i filmen også et gensyn med Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), som i 2022 får sit eget soloeventyr i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Udover Marvels førende magiker kommer vi også til at få et gensyn med Alfred Molinas Doctor Octopus, som vi senest så i Sonys “Spider-Man 2”. Derudover kommer Jamie Foxx til igen at spille rollen som Electro fra “The Amazing Spider-Man 2”. De to tidligere “Spider-Men” Toby Maguire og Andrew Garfield vil efter sigende også genindtage deres roller, så det ser ud som om, at en form for multiverse vil finde sted i filmen.

Læs også: “MCU-afsløring: Alle rygterne om “Spider-Man 3″ er sande – og mere til”

Det vil ikke være første gang, vi har set flere forskellige udgaver af Spider-Man i samme film. “Spider-Man: Into the Spider-Verse” klarede opgaven med stor ros fra både kritikere og fans i 2018.

Hvis de tre “Spider-Man”-franchises virkelig forenes i den næste film, bliver det spændende at se, hvilken effekt det kommer til at have på Tom Hollands Peter Parker og de fremtidige film i MCU. At filmen har store ambitioner må man i hvert fald give den britiske skuespiller ret i.

“Spider-Man 3” instrueres af Jon Watts og står til at få dansk premiere d. 16. december 2021.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 CaGoDa 8 måneder siden

så er det spørgsmålet og vi ser nået til Miles Morales i Spider-Man 3
Gravatar

#2 BlackJesus 8 måneder siden

Fedt hvis de kan "overtale" de tidligere Spider-Man i at optræde i denne film. Jeg er enig i Tom Holland, det er den mest ambitiøse enkelt stående superhelte film nogensinde! Man ville aldrige se sådan en ide komme til verden for 20-30 år siden.

Vi har selvfølgelig meget bedre teknologi, men det er tankegangen jeg mener er ændret i forhold til denne film i den positive retning. Det bliver også en ikke kliche agtig superhelte film umiddelbart. Det har de nye Spider-man film generelt været!

Gravatar

#3 Pistolprinsen 8 måneder siden

Benedict Cumberbatch???
Hahahaha - så faldt Filmz også for den!
I mener naturligvis Bendadick Cucumbersnatch.
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#4 The_Corrector 8 måneder siden

Gammel nyhed Filmz :)

#3 Just gonna leave it here: https://www.imdb.com/name/nm1212722/?ref_=tt_cl_t3

Skriv ny kommentar: