En ny plakat er nu klar til den ventede “Terminator Salvation”, den nye film i franchisen om den futuristsike kamp mod det maskinstyrede Skynet. Plakaten, der er tilegnet menneskehedens oprørsleder John Connor i skikkelse af Christian Bale, kan ses i galleriet her.

“Terminator Salvation” udspiller sig i det postapokalyptiske 2018, hvor John Connor må forsøge at samle den resterende, opgivende menneskehed i et oprør mod maskinerne. Han må dog sætte spørgsmålstegn ved den skæbne, han har troet på siden barnsben, da han i sin kamp møder den mystiske Marcus (Sam Worthington) – som muligvis er sendt fra fremtiden eller reddet fra en dyster fortid.

I filmen, der er instrueret af McG, medvirker desuden Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Common, Jadagrace, Helena Bonham Carter, Roland Kickinger samt Anton Yelchin som den unge Kyle Reese, hvis fremtidige skæbne det er engang at blive sendt tilbage til 1984 for at redde Connors mor.

“Terminator Salvation” får dansk premiere 5. juni.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 13 år siden

Endnu en plakat for den kommende G.I. Joe film ;-)
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 DemoMan 13 år siden

hmmm... jeg har nu ellers læst et sted, at det der bare er et billed for John Connor - acton figuren..?
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#3 Bony 13 år siden

Jeg forstår ikke helt hvorfor kompositionen skal være hældende. Ellers er det en ret intetsigende plakat, som hverken teaser, underholder eller oplyser. Den første teaser-plakat med den brændende by og Terminator-ansigtet, var egentligt meget god og min favorit indtil videre, hvis der endelig skal vælges en. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#4 frankdrebin 13 år siden

#2 det er det også :) Kan man se nede i hjørnet hvor der står "hot toys" som er dem der også har lavet "Dark Knight" figurene, som er mega fede btw.

Skriv ny kommentar: