Jigsaws makabre torturapparater bliver anvendt endnu engang for at irettesætte nogle snydere.

To år efter franchisen skiftede fokus med “Spiral”, vender “Saw”-franchisen nu tilbage til den oprindelige fortælling om John Kramers blodige spil med mennesker. “Saw X” vender tilbage til nogle af franchisens første historier for at fortælle et ukendt kapitel om Jigsaws indre konflikt og motivation.

Kronologisk tager filmen sted mellem “Saw I” og “Saw II”, hvor en desperat John Kramer rejser til Mexico for at få udført en risikabel og eksperimenterende operation. Kramers håber, at operationen vil gøre et endeligt på hans kræftsvulst. Dog finder han hurtigt ud af, at den eksperimenterende operation var snyd, og personerne bag operationen havde intentioner om at bedrage de sårbare. Som hævn anvender han en ny samling maskiner, fælder og udfordringer for at hævne sig på de mennesker, som forsøgte at snyde ham.

Veteranen Tobin Bell vender tilbage i rollen som John Kramer/Jigsaw. Herudover inkluderer rollelisten  Synnøve Macody Lund, Shawnee Smith, Steven Brand og Michael Beach.

Kevin Greutert instruerer “Saw X”. Han har været klippet på en stor del af filmene i franchisen og har instrueret “Saw VI” og “Saw VII”. Manuskriptet leveres Peter Goldfinger og Josh Stolberg, som har skrevet de seneste to film i “Saw”-franchisen. Mark Burg og Oren Koules producerer.

Premieredatoen for “Saw X” er den 26. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: