John McTiernan, der stod bag 80’er brag som “Predator” og “Die Hard”, vender tilbage til actiongenren med projektet “Run”, der har fået et budget på $30 mio.

Karl Urban er kørt i stilling til at påtage sig hovedrollen som en Interpol-agent, som under jagten på en mordmistænkt kommer på sporet af en stor sammensværgelse.

Actionfilmens manuskript skulle angiveligt byde på en 100-sider lang biljagt. Optagelserne går i gang til august.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-coftkohl 15 år siden

Kan man få bikset en actionfilm sammen, i en klasse som den første Die Hard, har man vist at penge ikke er alt der skal til for at få en succes, synes mange af de seneste film, har kostet mere end de ser ud af.
Det ville ikke være helt af vejen, at få en mere jordnær actionbasker at se, Urban kan blive god =)
Gravatar

#2 PredatorX 15 år siden

Hvis John McTiernan håndterer action delen af denne action film med sammen snilde som var tilfældet i mesterværket Rollerball... Ja så er det jo bestemt grund til en omgang duck&cover.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-BrotherJack 15 år siden

Ok, en hovedregel, som selvfølgelig ikke altid passer, siger at 1-sides manus er 1 minut. Dvs. en biljagt på 1 time og 40 minutter!!! Sådan!
Gravatar

#4 HonoDelLoce 15 år siden

#1 Du ved godt at det er Karl Urban, vi her snakker om? Hvad godt kan du dog tillade dig at forvente af ham ?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 dolphinfriendly 15 år siden

#1 Eller 'Predator' for den sags skyld, en af 80'ernes bedste actionfilm.

Gravatar

#6 Hive 15 år siden

John McTiernan har bestemt før vist, at han kan instruere et brag af en actionfilm. Men alligevel... plottet her lyder godt nok som noget der er tærsket ret meget i langdrag i forvejen i utallige andre film. Det lyder i hvert fald ikke umiddelbart som en film, der kan få mig op af stolen.

Skriv ny kommentar: