Manuskriptforfatteren bag “John Wick” arbejder på en live-action-serie baseret på “Dungeons and Dragons”.

“Dungeons and Dragons” går i den grad til filmen i den kommende tid.

Der er allerede annonceret en spillefilm, hvor Chris Pine er castet til at spille hovedrollen.

Læs også: “Wonder Woman”-stjerne lander hovedrollen i “Dungeons & Dragons”

Nu forlyder det, at der også er en live-action-serie på vej. Det skriver The Hollywood Reporter.

Ifølge mediet er Derek Kolstad hyret til at udvikle serien.

Han har tidligere været manuskriptforfatter på “John Wick”-franchisen, ligesom han er blandt forfatterne bag Marvels kommende Disney Plus-serie “The Falcon and the Winter Soldier”.

Dungeons and Dragons blev skabt i 1974, men blev for alvor udbredt i 1980’erne. Spillet har fået et comeback i de senere år – måske på grundt af en serie som “Stranger Things”, hvor Dungeons and Dragons spiller en prominent rolle.

 

 Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Spændende. Hvis vi så bare kunne få en Dragonlance serie. Jeg troede godt nok Lord of the Rings ville vække interessen, men der skete ikke en dyt. Men bedre sent end aldrig, hvis der så endelig sker noget.
Gravatar

#2 BlackJesus 3 år siden

Det er bare om at komme igang. Middelalder-fantasy serie er bare mega populært og nu har man teknogien til at lave de visuelle effekter.

Men dungeons & dragons tidligere film var både visuelt og på manuspriptet virkelig elendige! Men det ser ud til at det er en seriøs serie og film de har gang i!
Gravatar

#3 Gridlock 3 år siden

Håber lidt de muligvis ville gå hen til en afgren af Dungeons & Dragons universet Forgotten Realms.
Drizzt bøgerne kunne blive til ganske glimrende film.
Så længe de altså forbliver trofast mod bøgerne og ikke begynder og få alt muligt nutidig politisk lort samt alt mulig ekstremistisk højre eller venstre orienteret punkter smidt ind.

Hold jer til bøgerne og fokusere på og fortæl den historie der er i dem, og så burde der nok være en god historie og hente.
Om Drizzt så bliver spillet af en hvid, sort skuespiller er ligegyldigt, da hele hans hoved jo vil være malet sort og han har langt hvidt hår samt lilla iriser.
Så den person der ender med og spille Drizzt vil aldrig dukke op på lærred med sin naturlige hudfarve (med den mulige undtagelse i en af de senere bøger hvor Drizzt tager en magisk maske på så han liger en elver, der kan skuespillerens naturlige hudfarve muligvis komme frem).
Så så længe det er en dygtig skuespiller der levere både et overbevisende look og skuespil, er jeg ligeglad hvem der spiller Drizzt.
Så længe det ikke er en kvindelig skuespiller, af åbenlyse biologiske årsager, samt lore grunde.
Gravatar

#4 The one is back 3 år siden

Jeg håber de går uden om Drizzt bøgerne for ellers så skal vi bare høre på en hel masse bøvl om at De har stjålet my childhood og så noget mere men skulle tage hensyn til fansene så det er bedre at Kom med nogle nye ukendte karakter

Skriv ny kommentar: