The Sun må gerne kalde Johnny Depp for en voldelig overgrebsmand, fastslår britisk domstol.

Johnny Depp taber retssagen imod The Sun, der gerne må skrive, at skuespilleren har været voldelig over for ekskonen Amber Heard.

Således har Amber Heard nu rettens ord for, at hun taler overvejende sandt i forhold til anklagerne om overgreb fra Johnny Depp under parrets tidligere ægteskab.

Dommer Andrew Nicol finder det bevist, at Depp har slået Heard – og derfor må The Sun gerne beskrive Depp som en voldelig overgrebsmand, skriver CNN.

Johnny Depp har dog endnu en chance for at få medhold i anden halvdel af sagen, hvor Heard selv er hevet i retten i USA.

Sagen kan få store konsekvenser for “Fantastic Beasts”-franchisen, hvor Warner Bros. vil komme under øget pres for at fyre Depp efter dagens dom.

Læs også ‘Amber Heard fremlægger beviser: Bange for Johnny Depp‘.

Johnny Depp har endnu ikke udtalt sig om dagens afgørelse, hvorimod Amber Heards advokat udtaler, at man ikke er overrasket over frifindelsen af The Sun.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Sådan, det var da også på tide :-).
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#3 lupus 2 år siden

Hun har vel givet dommeren et blæs, men har ikke forvente andet fra en britisk dommer
Gravatar

#4 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Løj hun ikke? Mener der er optagelser hvor hun indrømmer at have været voldelig mod ham?
Gravatar

#5 sraw rats 2 år siden

Man har allerede tabt når man er en mand oppe imod en kvinde i retten.

#4 jo og mange Depp eks. kærester, kollegaer og venner siger at han ikke har et voldeligt ben i kroppen... men det er ikke nok mod en smuk kvinde i retten.
Gravatar

#6 kblood 2 år siden

Syntes det er en noget misvisende titel på dette opslag. Det er en retssag imod The Sun om en artikel de skrev, så det var ikke så meget om hun løj eller ej, men om det som de skrev var løgn.

Der er jo ikke så meget i vejen for at viderebringe løgne, så længe man siger hvem kilden er. Måske også ret relevant at hun har slået ham flere gange også. Han har da sikkert slået hende, men så skal de begge måske dømmes for vold.

Det lyder til at hun uden tvivl har gået ret langt for at have en sag imod ham, og fanget i løgne omkring det. Syntes det betyder en del hvis det er "gensidig" vold, som det ret klart tyder på at der er tale om her.
Gravatar

#7 nette1967 2 år siden

Dommeren har åbenbart ikke kunne overskue mængden af bevismateriale og alle Ambers "søforklaringer". Dommeren kan også have misforstået opgaven, da den egentlig gik på, hvor vidt Johnny må kaldes "wifebeater" eller ej. Johnny trak sig væk, når Amber blev hidsig og voldelig og det pissede damen yderligere af. Det har hun selv sagt på optagelser på bånd, desuden er der vidner på det. Dommen må derfor bero på en fejl.

Skriv ny kommentar: