#JusticeForJohnny-bevægelsen spreder løse rygter om fyring af Amber Heard.

Den betændte sag imellem eksparret Johnny Depp og Amber Heard tager nu igen til i styrke.

Uden for retssagen kæmper fans på begge sider. Johnny Depp støttes af folk, der mener, at han er blevet anklaget for overgreb, der aldrig har fundet sted – måske er det faktisk Amber Heard, der har begået overgreb.

På den anden side støttes Amber Heard, som angiveligt har været udsat for et overgreb af eksmanden, Depp. Derfor vil hendes støtter have ham fyret fra “Fantastic Beasts”-franchisen.

Det samme gælder Depp-støtterne i #JusticeForJohnny-bevægelsen, som presser på for at få Heard fyret fra “Aquaman 2”. Og det er nu sket.

I hvert fald hvis man skal tro en række løse ‘Jeg har hørt’-rygter på de sociale medier, som er eksploderet over det seneste døgn. Problemet er bare, at der er intet, som støtter op om påstanden i disse rygter.

The Wrap-journalisten Umberto Gonzalez kan derimod forsikre om, at Warner Bros. ikke har fyret Amber Heard fra “Aquaman 2”.

“Aquaman 2” får premiere den 16. december i 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Han skal bare ned med nakken. Jeg ved ikke om det er en decideret fyring eller bare Disney der vil prøve noget andet i Pirates of the Caribbean, men jeg hilser ændringen velkommen. Den skal efter sigende foregå i samme univers, så der er en mulighed for at han alligevel kan lave en kort cameo, men det er helt fint at hovedpersonen bliver en kvinde. Og godt hvis det bliver Karen Gillan. Ellers vil Emily Blunt heller ikke være noget dårligt valg.
Gravatar

#2 ParadokS 2 år siden

Hvem han? Depp? Som er udsat for vold af sin sindsyge, manipulerende og løgner af en eks-kone? Er du helt ude og cykle?

Skriv ny kommentar: