Den amerikanske skuespiller Johnny Depp har dannet en supergruppe med rockveteranen Alice Cooper og Aersomiths guitarist Joe Perry. Det skriver The Guardian.

Se også: Johnny Depp fyrer den af på elguitar sammen med Marilyn Manson

Rockgruppen, der går under navnet “Hollywood Vampires”, har indtil videre kun én koncert på programmet, nemlig ved efterårets Rock in Rio-festival, hvor de skal dele spotlys med blandt andre System of a Down og Queens of the Stone Age.

Nyheden om Johnny Depps nye supergruppe lander blot en lille uge efter, at skuespilleren udtrykte sin afsky for netop skuespillere, der leger med tanken om at blive rockstjerner.

”Hele ideen om skuespillere, der spiller musik, giver mig kvalme. ‘Kom og hør mig spille på guitar, fordi du kan genkende mig fra mine 12 film’. Den tankegang kan jeg ikke holde ud,” siger han og fortsætter:

”Du vil have, at folk kommer og hører din musik, fordi de kan lide din musik. Jeg har været så heldig at medvirke på flere af mine venners plader. Men du vil aldrig se mig i ‘The Johnny Depp Band’. Det kommer ikke til at ske.”

Ud over de tre prominente bandmedlemmer, dukker en anden verdensstjerne angiveligt også op på det kommende album. Eks-Beatlen Paul McCartney medvirker nemlig på et af bandets sange. Det fortalte guitaristen Joe Perry i et interview med avisen Chicago Sun Tribune sidste år.

Johnny Depp har foruden de nævnte musikere også spillet sammen med rockbandet The Black Keys, Marilyn Manson og Willie Nelson. Skuespilleren kan snart opleves på det store lærred herhjemme i komedien ”Mortdecai”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#31 Geekalot 6 år siden

Bare tage Tråden Lawman ws Nagash :)
Gravatar

#32 Den fede 6 år siden

#29

Hvad fabler du om? Det var dig selv, der bragte argumentet og snakken om de to musikere på banen. Og så bliver du pigesur, fordi nogen reagerer på det du skriver? Du er seriøst den mærkeligste debattør i verden.
Gravatar

#33 Kisbye 6 år siden

Jeg ser også film af Polanski. Kan da også finde på at hører Michael Jacksons musik.
At en kunstner er usympatisk, betyder jo ikke at hans værk er noget lort.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#34 Den fede 6 år siden

Kisbye (33) skrev:
At en kunstner er usympatisk, betyder jo ikke at hans værk er noget lort.


Det tror jeg ingen, kan være uenige i. Det handler om, hvad omstændighederne er. Michael Jackson ved jeg ikke, hvorfor du nævner (han er aldrig blevet dømt for noget, selvom nogle lykkeriddere forsøgte at slå mønt på ham). Polanski har indrømmet begået (en enkelt) dumhed, der ikke var i orden, men han har angret i snart 40 år, undskyldt og er i øvrigt for længst tilgivet af ofret. Forskellen er jo, at Varg Vikernes fortsat omfavner sin dumhed og stadig er en stolt racist og nazi-sympatisør. Det er det afgørende for mig.
Gravatar

#35 Nagash 6 år siden

Ja, jeg nævnte da både Greven og Seagal. Men I hvilket kontekst? Der var det stadig on topic. Du og Lawman vil åbenbart rive det off topic hele tiden.
Ja,jeg hører musik af en dømt morder og erklæret nazist. Gør det mig til morder og nazist da? Jeg har også støttet dybt religiøse kunstnere, samt dybt venstreorienterede kunstnere. Alt sammen noget der går imod mine principper. Vil du ikke købe deres værker, så lader du være. Hvis du mener jeg gør noget forkert i det, så skriv venligst over PM, så vi kan få tråden tilbage på sporet.
Gravatar

#36 Den fede 6 år siden

Nagash (35) skrev:
...så vi kan få tråden tilbage på sporet


Det er sgu flot af dig sådan helt voksen-agtigt gerne at ville have den tilbage på sporet. Man glemmer næsten, du lige inden har bidraget til at køre den af sporet med flere indlæg end nogen anden herinde.

Du lever i din helt egen verden. (Og det var sidste kvæk herfra, så bare rolig - ved jo, din verden går i grus, hvis ikke du får det sidste ord)
Gravatar

#37 Nagash 6 år siden

Jeg svarede på tiltale, selvfede. Jeg blev antastet af Lawman, og svarede på det. Så nej, det var Lawman, og senere dig, der bragte den off topic.
Men skriv nu bare til mig over PM, hvis du har mere du gerne vil fortælle om mig. Du kender mig jo vist bedre, end jeg selv gør.

Skriv ny kommentar: