Den amerikanske skuespiller Johnny Depp har dannet en supergruppe med rockveteranen Alice Cooper og Aersomiths guitarist Joe Perry. Det skriver The Guardian.

Se også: Johnny Depp fyrer den af på elguitar sammen med Marilyn Manson

Rockgruppen, der går under navnet “Hollywood Vampires”, har indtil videre kun én koncert på programmet, nemlig ved efterårets Rock in Rio-festival, hvor de skal dele spotlys med blandt andre System of a Down og Queens of the Stone Age.

Nyheden om Johnny Depps nye supergruppe lander blot en lille uge efter, at skuespilleren udtrykte sin afsky for netop skuespillere, der leger med tanken om at blive rockstjerner.

”Hele ideen om skuespillere, der spiller musik, giver mig kvalme. ‘Kom og hør mig spille på guitar, fordi du kan genkende mig fra mine 12 film’. Den tankegang kan jeg ikke holde ud,” siger han og fortsætter:

”Du vil have, at folk kommer og hører din musik, fordi de kan lide din musik. Jeg har været så heldig at medvirke på flere af mine venners plader. Men du vil aldrig se mig i ‘The Johnny Depp Band’. Det kommer ikke til at ske.”

Ud over de tre prominente bandmedlemmer, dukker en anden verdensstjerne angiveligt også op på det kommende album. Eks-Beatlen Paul McCartney medvirker nemlig på et af bandets sange. Det fortalte guitaristen Joe Perry i et interview med avisen Chicago Sun Tribune sidste år.

Johnny Depp har foruden de nævnte musikere også spillet sammen med rockbandet The Black Keys, Marilyn Manson og Willie Nelson. Skuespilleren kan snart opleves på det store lærred herhjemme i komedien ”Mortdecai”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#11 Nagash 6 år siden

Kan det ikke gøre lige meget? Jeg hører sgu også musik med Varg Vikernes, selvom manden er en syg nazi psykopat og en dømt morder.
Gravatar

#12 Lawman 6 år siden

#11 fordi det er ret normalt, at man ikke har interesse i noget der bliver lavet af folk man ikke bryder sig om. At du har det på en anden måde er jo ikke overraskende:)
Gravatar

#13 Nagash 6 år siden

Ikke overraskende? Hvordan det? Og jeg kender da mange, der hører musik med folk de ikke kan lide. Hvordan skulle en musiker som Kanye West ellers blive populær?
Og folk ser også film med folk de ikke kan lide.
Man risikerer bare at snyde sig selv for en god oplevelse. Og som jeg sagde, så kan Seagal faktisk finde ud af at spille musik :-)
Gravatar

#14 Lawman 6 år siden

Fordi du på mange punkter er en Rasmus modsat ift. hvad andre mener. Kanye Wests karriere og fanbase består nok ikke alene af folk der ikke bryder sig om ham...
Gravatar

#15 Geekalot 6 år siden

kender ikke kanye west for andet en hans musik, der er okay,tror da ikke der er noget negativt om ham, men hvad ved jeg :)
Ang steven seagal så er det årtier snart siden jeg har set en film med manden, vilket jeg virkelig mener han stjæler min af ens liv man aldrig får igen :)
Gravatar

#16 Nagash 6 år siden

#14 - Selvfølgelig består den ikke kun af det. Men nu er han jo fantastisk god til at fremstille sig som en snob med lidt for mange stjernenykker. Generelt så tror jeg mange mener han har en klam personlighed. Især når han dummer sig og tilsviner en handicappet.
Så jeg tror nu stadig, at mange af hans lyttere, ikke ligefrem mener han er en sød fyr.

Og Rasmus modsat? Ja, måske modsat dig, hvis du hentyder til brug af ord som neger eller samlebånd. Men der er sikkert mange andre der er enige med mig :)
Det har da været oppe og vende før her på siden også, at man bør glemme skuespilleres personlighed og bare fokusere på det de laver. Mener det var Insider der tog det op sidst, da han skrev en lille anekdote om instruktøren bag Ender's Game (Gavin Hood, som er radikal kristen og modstander af homoseksualitet). Mel Gibson har bl.a. også fået en del omtale om samme emne her på siden, hvor mange også nåede frem til samme konklusion. Had manden, ikke skuespillet.
Så hvor modsat er jeg nu lige? Det er vist mere et 50/50 område.

Som jeg skrev lige før, hvorfor snyde sig selv for en god oplevelse, hvis manden faktisk har talent? :)

#15 - Læs svaret til #14. Kanye West er ikke så nede på jorden igen. Men ja, hans musik er sikkert meget godt.
Selvom Seagal måske ikke lige er top skuespiller, så siger det jo ikke noget om hans musikalske talenter :)
Gravatar

#17 Lawman 6 år siden

Ja det er fint, du er ikke Rasmus modsat, og de fleste er enige med dig.
Gravatar

#18 Geekalot 6 år siden

#16 nej det er self rigtig nok :)
Gravatar

#19 Nagash 6 år siden

Godt argument, Lawman ;)
Gravatar

#20 Lawman 6 år siden

Det har efterhånden vist sig nytteløst at anvende argumenter når man diskuterer med dig, så hvorfor overhovedet forsøge.

Skriv ny kommentar: