Den amerikanske skuespiller Johnny Depp har dannet en supergruppe med rockveteranen Alice Cooper og Aersomiths guitarist Joe Perry. Det skriver The Guardian.

Se også: Johnny Depp fyrer den af på elguitar sammen med Marilyn Manson

Rockgruppen, der går under navnet “Hollywood Vampires”, har indtil videre kun én koncert på programmet, nemlig ved efterårets Rock in Rio-festival, hvor de skal dele spotlys med blandt andre System of a Down og Queens of the Stone Age.

Nyheden om Johnny Depps nye supergruppe lander blot en lille uge efter, at skuespilleren udtrykte sin afsky for netop skuespillere, der leger med tanken om at blive rockstjerner.

”Hele ideen om skuespillere, der spiller musik, giver mig kvalme. ‘Kom og hør mig spille på guitar, fordi du kan genkende mig fra mine 12 film’. Den tankegang kan jeg ikke holde ud,” siger han og fortsætter:

”Du vil have, at folk kommer og hører din musik, fordi de kan lide din musik. Jeg har været så heldig at medvirke på flere af mine venners plader. Men du vil aldrig se mig i ‘The Johnny Depp Band’. Det kommer ikke til at ske.”

Ud over de tre prominente bandmedlemmer, dukker en anden verdensstjerne angiveligt også op på det kommende album. Eks-Beatlen Paul McCartney medvirker nemlig på et af bandets sange. Det fortalte guitaristen Joe Perry i et interview med avisen Chicago Sun Tribune sidste år.

Johnny Depp har foruden de nævnte musikere også spillet sammen med rockbandet The Black Keys, Marilyn Manson og Willie Nelson. Skuespilleren kan snart opleves på det store lærred herhjemme i komedien ”Mortdecai”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#21 Nagash 6 år siden

Du kunne jo forholde mig til det jeg sagde ovenfor. At du mener, man skal stoppe med at lytte til musik, fordi man ikke kan lide en person, er da fint nok. Dig om det. Men jeg ved mange andre gør det, så hvordan er jeg modsat hvad det angår? Modsat dig? Ja. Modsat alle? Langt fra.
Gravatar

#22 Lawman 6 år siden

Jeg har aldrig sagt at man skal stoppe med at lytte til musik fordi man ikke kan lide en person, jeg skrev at det er normalt at man ikke interesserer sig for materiale lavet af folk man ikke kan lide = dvs. det er ikke noget man allerede lytter til. Og fedt for dig at du finansielt støtter en syg nazi psykopat og dømt morder, det er virkelig god stil.
Gravatar

#23 Nagash 6 år siden

Og det tror jeg så bare ikke du har ret i. Men fint du mener det.

Din sidste udtalelse der, er jo bare latterlig. Jeg lytter til hans musik, da den omhandler emner jeg interesserer mig for (og nej, ikke nazirelaterede emner). Jeg er langt fra enig med mandens synspunkter, men jeg har ingen moralske skrupler med at købe hans plader.
Præcis som jeg ingen skrupler havde med at købe føromtalte Ender's Game, trods instruktørens sindssyge holdninger, som ligger mig lige så fjern som nazisme.
Men at du ikke støtter den slags kunst, gør nok bare dig til et bedre menneske end mig, skal du se :)
Gravatar

#24 Lawman 6 år siden

Der er vi enige, jeg er også sikker på at jeg er et bedre menneske end dig:)
Gravatar

#25 Nagash 6 år siden

Du er i hvert fald mere interesseret i, at alle er enige med dig. Og dem der ikke er, tager fejl.
Gravatar

#26 Lawman 6 år siden

Ikke specielt, synes bare ofte du er galt på den, men sådan er det...
Gravatar

#27 Nagash 6 år siden

Ikke specielt? Men du har dog behovet? ;)
Men ja, sådan er det jo. Du har også et stort behov for at fortælle det hver gang. Jeg prøvede bare at fortælle Geekalot, at der var noget at hente i Seagals musik. Og så føler du åbenbart trangen til at blande dig. Tak for debatten, men nu har vi vist også kørt nok off topic.
Gravatar

#28 Den fede 6 år siden

Nagash (11) skrev:
Jeg hører sgu også musik med Varg Vikernes, selvom manden er en syg nazi psykopat og en dømt morder.
(...)
Nagash (23) skrev:
jeg har ingen moralske skrupler med at købe hans plader.


Jeg er med på, du er en klaphat, men du bliver ved med at hæve overliggeren. Det skal du sgu ha'. Ser frem til, når du sætter trumf på med "DET' MIN RET!".

Det må være dejligt at kunne fritage sig selv for konsekvenser, etik og regulær anstændighed. Og flot du bakker dig selv op ved at drage Kanye West ind i sammenligningen. At dræbe en person ved at stikke ham ned 23 gange svarer vel omtrent til at afbryde en takketale i et award-show. Helt sikkert.
Gravatar

#29 Nagash 6 år siden

Nå, du havde også lige brug for at kommetere, hr selvfede. Igen, jeg kommenterede til Geekalot. Men tak for at bringe tråden off topic igen.
Har jeg da sagt nogen steder, at West har lavet noget lige så slemt som Greven?
Jeg ser i øvrigt også film med Polanski (nu han lige er blevet nævnt på forsiden), trods han står anklaget for pædofili (som vel er lige så slemt som, hvis ikke værre end, mord). Er det også forkert?
Du har en anden moralkodeks end jeg har. Helt fint. Jeg køber dog stadig de plader og de film der interesserer mig.
Og nu handlede det egentlig om Steven Seagal, som vist ikke kan beskyldes for andet end dårligt skuespil. Hvordan du og Lawman kan få det vendt så meget rundt, er mig sgu en gåde.

Er der mere off topic vi skal snakke om?
Gravatar

#30 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

Nagash (29) skrev:
Er der mere off topic vi skal snakke om?


Helst ikke. En venlig henstilling om at vende tilbage til topic - resten kan I sikkert tage via pm.

Skriv ny kommentar: