Todd Phillips arbejder på nyt origin-projekt om en skurk – DC Comics-kataloget giver flere muligheder.

Gårsdagens store nyhed var, at der arbejdes på “Joker 2”. Men sammen med den nyhed blev det desuden afsløret, at Todd Phillips ønsker at lave oprindelseshistorier til andre DC-skurke.

Faktisk forsøgte Phillips at få retten til at lave film om alle skurkene baseret på DC Comics-tegneserier. Det fik han nej til. Men han fik ja til mindst én anden film end “Joker 2”. Hvilken?

Læs også ‘DC Films bestiller “Joker 2”‘.

Det vides endnu ikke, men der er flere gode muligheder for Phillips, som dog næppe får lov til at beskæftige sig med de DC-skurke, der medvirker i andre DC-projekter som Matt Reeves’ “The Batman”.

Her ved vi allerede, at The Riddler, The Penguin og Catwoman medvirker, hvilket gør disse DC-karakterer usandsynlige til Todd Phillips’ nye ‘origin story’. Her et bud på fem andre DC-skurke, der kunne fortjene en forhistorie i stil med “Joker”.

Image result for deathstroke comics"

Deathstroke
Joe Manganiello medvirkede ganske kort som Deathstroke i slutningen af “Justice League”. Det var herefter meningen, at han skulle spille en større rolle i fremtidens DCEU samt i Ben Afflecks “The Batman”. Men efter “Justice League”-floppet blev planerne ændret. Zack Snyders DCEU blev lagt ned – Ben Affleck blev erstattet med Matt Reeves. Det var også på tale med en solofilm om Deathstroke, hvilket meget passende kan blive et job for Todd Phillips.

Image result for Darkseid comics"

Darkseid
Han blev fjernet fra “Justice League”, da Joss Whedon overtog efter Zack Snyder, som ville gøre Darkseid til DCEU-svaret på Thanos. Men spørgsmålet er, om Todd Phillips er interesseret i en kosmisk skurk, der er langt fra gadens Arthur Fleck?

Image result for lex luthor comics"

Lex Luthor
Han var den store skurk i “Batman v Superman” og skulle også medvirke i “Justice League”, men blev dog fjernet af Joss Whedon. Den skruppelløse forretningsmand vil passe perfekt til Todd Phillips’ mere ‘nede på jorden’-tilgang til DC-universet.

Image result for bane comics"

Bane
Han var Batmans banemand i Christopher Nolans “The Dark Knight Rises” – og dermed skurkeafløser for Jokeren, der medvirkede i “The Dark Knight”. Todd Phillips deler Nolans smag for realistiske skurke, hvilket kan bane vejen for mere Bane.

Image result for Ra's al Ghul comics"

Ra’s al Ghul
Den første Nolan-skurk i “Dark Knight”-trilogien er naturligvis også et oplagt emne for Todd Phillips, som passende ville kunne gøre Ra’s al Ghul relevant i dag med tidens fokus på et klima og en verden i balance, som Ra’s al Ghul vil skabe ved at reducere antallet af mennesker.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 4 år siden

Det har bare at være Deathstroke.
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: